scroll voor meer

Prepare.
Commit.
Belong.

McLaren

Geboren om te gáán

Af en toe wordt er eentje gestart in onze werkplaats. Dan zijn we allemaal even stil. Misschien wel uit eerbied. Want een McLaren is zoveel meer dan een auto. Het is pure racehistorie met hypermoderne technologie in een sensationele verpakking. En het mooie is: u kunt er gewoon de weg mee op. Er schijnen zelfs mensen te zijn die hun McLaren wel eens gebruiken om boodschappen te doen. Maar wat ons betreft is een McLaren toch vooral gemaakt om te rijden. Tot het uiterste.

We kennen McLaren natuurlijk van de vele racesuccessen, bijvoorbeeld in de Formule 1. Die legacy zagen we terug in de naam van de sportwagen waarmee McLaren in 1992 de markt verblufte: de door Gordon Murray ontworpen McLaren F1. Volgens velen nog steeds de ultieme supercar en inmiddels astronomische bedragen waard. Toch vinden wij de McLarens van nu minstens zo spannend. Er zijn modellen in drie categorieën met een oplopend adrenalinegehalte: de Sports Series, de Super Series en de Ultimate Series. En het onderhoud van zo’n topatleet op wielen? Geen zorgen. De experts van Louwman Exclusive doen het graag.

McLaren - Louwman Exclusive
Dit is wat ons betreft de ultieme zomerliefde: de McLaren 570S Spider.
Bij Louwman Exclusive zijn we gek op records. Daarom houden we zo van deze recordbreker van McLaren.
Een auto die de spectaculaire prestaties van de McLaren 570S combineert met het comfort van een grand tourer. Het lijkt een mooie droom.
Als er ooit een pure sportwagen is geweest, is dit hem wel. Wij vinden de McLaren 540C één groot feest. Om te zien, maar vooral ook om in te rijden.
De McLaren 720S is wat ons betreft alles wat een supercar moet zijn: superlicht, superkrachtig en supersnel.
McLaren heeft het weer voor elkaar. Het is al bijna geruststellend hoe dit merk ons steeds weer weet te verbluffen.
Wij kunnen het haast niet geloven, maar met deze nieuwe creatie heeft McLaren de lat tóch weer hoger gelegd.
Zelfs een ervaren McLaren-rijder hapt naar adem als hij de 600LT Spider open rijdt. De hooggelegen uitlaatmonden, vlak achter je schouder, maken je letterlijk één met een vurige 3,8 liter V8.
Grenzen zijn er om overheen te gaan. En McLaren doet dat vol overgave met de GT.
De McLaren Senna is McLaren op z’n extreemst. Hij mag de openbare weg op, maar komt verreweg het beste tot zijn recht op het circuit.
De McLaren Elva is de eerste open-cockpit hypersporter binnen de Ultimate Series die het asfalt mag proeven. Met recht een nieuwe dimensie in de categorie straatlegale supercars die tot leven is gewekt.

Geniet van een jong gebruikte McLaren in perfecte conditie.

Lees meer

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.