scroll voor meer

Prepare.
Commit.
Belong.

McLaren

Geboren om te gáán

Af en toe wordt er eentje gestart in onze werkplaats. Dan zijn we allemaal even stil. Misschien wel uit eerbied. Want een McLaren is zoveel meer dan een auto. Het is pure racehistorie met hypermoderne technologie in een sensationele verpakking. En het mooie is: u kunt er gewoon de weg mee op. Er schijnen zelfs mensen te zijn die hun McLaren wel eens gebruiken om boodschappen te doen. Maar wat ons betreft is een McLaren toch vooral gemaakt om te gáán. Tot het uiterste.

We kennen McLaren natuurlijk van de vele racesuccessen, bijvoorbeeld in de Formule 1. Die legacy zagen we terug in de naam van de sportwagen waarmee McLaren in 1992 de markt verblufte: de door Gordon Murray ontworpen McLaren F1. Volgens velen nog steeds de ultieme supercar en inmiddels astronomische bedragen waard. Toch vinden wij de McLarens van nu minstens zo spannend. Er zijn modellen in drie categorieën met een oplopend adrenalinegehalte: de Sports Series, de Super Series en de Ultimate Series. En het onderhoud van zo’n topatleet op wielen? Geen zorgen. De experts van Louwman Exclusive doen het graag.

McLaren_Banner1
Dit is wat ons betreft de ultieme zomerliefde: de McLaren 570S Spider.
Bij Louwman Exclusive zijn we gek op records. Daarom houden we zo van deze recordbreker van McLaren.
Een auto die de spectaculaire prestaties van de McLaren 570S combineert met het comfort van een grand tourer. Het lijkt een mooie droom.
Als er ooit een pure sportwagen is geweest, is dit hem wel. Wij vinden de McLaren 540C één groot feest. Om te zien, maar vooral ook om in te rijden.
De McLaren 720S is wat ons betreft alles wat een supercar moet zijn: superlicht, superkrachtig en supersnel.
Wij kunnen het haast niet geloven, maar met deze nieuwe creatie heeft McLaren de lat tóch weer hoger gelegd.
Eerbied. Dat is het woord dat het beste past bij de McLaren P1. De prestaties worden geleverd door een van de krachtigste hybride aandrijflijnen die ooit in een auto zijn toegepast.
Bevrijd van de beperkingen die het ontwerpen van een auto voor de openbare weg met zich meebrengt, zijn de engineers van McLaren met de P1 GTR echt helemaal tot het uiterste gegaan.
De McLaren Senna is McLaren op z’n extreemst. Hij mag de openbare weg op, maar komt verreweg het beste tot zijn recht op het circuit.

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.