Raise your limits

The infamous McLaren 720S

V.A. €265.000,-

Nieuwe Carbon Fiber Monocage II

4.0-liter V8 motor met 720 pk vermogen

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

Razer sharp

Silky smooth

De 720S is alles wat een supercar moet zijn; lichter, sterker en sneller dan al zijn voorgangers. En daar blijft het niet bij. Want de 720S geeft je een gevoel dat met geen pen is te beschrijven. Het laat jou jouw grenzen verleggen en geeft je nieuwe ervaringen die je niet voor mogelijk hield. Op elk wegdek en onder alle omstandigheden biedt de McLaren 720S de controle om tot het uiterste te gaan. Kom snel naar onze showroom, dan merk je snel genoeg hoe speciaal deze auto is.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 720S

Open de motorkap en er gaat een wereld voor je open. De 4.0-liter V8 motor zorgt ervoor dat je ook op het circuit jouw hart kunt ophalen. De prestaties, mede dankzij de motor, zijn zo indrukwekkend dat de 720S nauwelijk onderdoet voor een van de snelste hypercars ter wereld; de P1.

0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

341 km/u

Power

720 pk

Motor

4.0-liter twin-turbocharged V8

Technics

Performance

at its core

Carbon fiber is het ultieme materiaal om een auto mee te ontwerpen. Het overtreft zowel staal als aluminium – in gewicht, sterkte en stijfheid. Dat is precies waarom een carbon fiber monocoque het hart vormt van elke McLaren die de fabriek verlaat. In de 720S is het baanbrekende ontwerp van de monocoque naar een hoger niveau getild. De Monocage II; de traditionele metalen bovenstructuur van de auto is vervangen door carbon fiber zodat er één gehele carrosserie ontstaat. De Monocage II helpt de bestuurder en passagier veilig te houden. Door de slankere pilaren wordt de cockpitruimte en het zicht verbeterd. En dit alles wordt gecombineerd met een verlaagd zwaartepunt, waardoor de rijdynamiek nieuw leven wordt ingeblazen.

Drooggewicht

1.322 kilogram

Materiaal

Carbon fiber

Monoque

Monocage II

Interieur

Born to

Win the race

De McLaren 720S is door en door bestuurdersgericht. Een interieur dat gebouwd is om te zorgen voor optimale betrokkenheid wanneer je achter het stuur zit. Er is gebruikgemaakt van geavanceerde technologie en de hoogst kwalitatieve materialen.

Luxury with

a purpose

Van het aanpassen van de tractie tot het verzachten van de vering, je bepaalt hoe je rijdt. Diverse systemen zijn met jouw vingertoppen te bedienen. Voeg ook de optionele McLaren Track Telemetry toe en je kunt zelfs jouw rondetijden en prestaties op het circuit bijhouden en bekijken.

interior_right interior_left

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl