Challenge the impossible

Absolute performance McLaren Senna

Gebaseerd op de legende Ayrton Senna

800 kilogram aan downforce

4.0-liter Twin-Turbochargers V8

McLaren at its

most extreme

Hoe doe je een van de meest legendarische Formule-1-coureurs eer aan? Met de McLaren Senna maakt het merk het onmogelijke mogelijk. Het is de meest circuitgerichte auto die McLaren ooit heeft gebouwd. Zonder schaamte compromisloos en ook nog eens gelegaliseerd voor gebruik op de weg. Niet anders dan het geven van de meest intense rijervaring op het circuit. Geïnspireerd door een van de beste McLaren-coureurs, volledig toegewijd om de coureur zo goed mogelijk te laten zijn.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Senna

Met de introductie van de Senna, bracht McLaren ook direct de meest krachtige motor op de weg tot dan toe ‘op de markt’. De motor zorgde voor een verbluffend vermogen-gewichtsverhouding van 668 pk per ton. En met de prestaties probeert McLaren de bestuurder hetzelfde gevoel te geven als Ayrton Senna ervaarde met zijn raceauto’s. De op het dak gemonteerde ‘snorkel’ voert lucht rechtstreeks aan, wat zorgt voor een onmiddellijke koppelresponse.

0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

335 km/u

Power

800 pk

Motor

4.0-liter Twin-Turbochargers V8

Technics

Unthinkable

solutions

Om ervoor te zorgen dat jij continu de controle hebt over de machtige Senna, heb je een auto nodig die actief al zijn bedoelingen communiceert. En daarom is bij de Senna de revolutionaire ophangingstechnologie gebruikt die ontwikkeld was voor de McLaren P1™. Hiermee kon McLaren de nieuwe RaceActive Chassis Control II creëren. Deze hydraulische vering biedt compromisloze prestaties en beschikt over een race-modus, die de rijhoogte vermindert, het zwaartepunt verlaagt en de kracht van de aerodynamica vergroot. Alles om jouw ervaring zo dicht mogelijk bij de weg en het circuit te brengen.

Ophangingstechnologie

RaceActive Chassis Control II

Drooggewicht

1.198 kilogram

Monocoque

MonoCage III

Interior

Form follows

function

Waar denk je aan als je denkt aan een circuitgericht interieur? Juist, zo min mogelijk afleiding. En vanuit de cockpit van de Senna is de extreme techniek van de auto duidelijk te zien. Het driespaaks stuur is vrij van knoppen en schakelaars, en de deurontgrendelingsmechanismen en raamschakelaar zijn verplaatst naar een op het dak gemonteerd console. Het interieur van de Senna is ongegeneerd en ‘asociaal’ op de bestuurder gericht.

Enhance your

driving experience

Alcantara bedekt de zijairbags, maar de rest van de interieurbekleding is verwijderd. Zo wordt er nog meer gewicht bespaard. Alles voor nog betere prestaties.

McLaren_Senna_Louwman_Exclusive_Interior1 Interior-2 (1)

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Commercieel Directeur

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl