Pure, undiluted connection

Formed by the wind McLaren Elva

Unieke ervaring: geen dak of voorruit

Lichtste McLaren auto ooit gebouwd

4.0-liter twin-turbocharged V8

Ultimate

Roadster

De McLaren Elva is een auto van extremen. Een auto gemaakt om autorijden in zijn meest pure vorm te ervaren. Elk zintuig wordt versterkt en de band tussen bestuurder en auto staat centraal. Het eerste wat opvalt? Het missen van het dak en voorruit. En dat zorgt ervoor dat alles op scherp staat. De Elva is ongelooflijk licht en haast bedwelmend. Vorm volgt functie meer dan ooit.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Elva

De motor van de Elva haalt inspiratie uit diverse voorgangers. Maar is in veel opzichten verbeterd. De 4.0-liter twin-turbocharged V8 is bijvoorbeeld gebaseerd op de succesvolle motor die te vinden is in de 720S. Door verbeteringen en vernieuwingen heeft de Elva de krachtigste motor die ooit in een McLaren-straatauto heeft gezeten.

0 - 100 km/u

3,0 seconden

Power

815 pk

Motor

4.0-liter twin-turbocharged V8

Technics

New rules

of engagement

De Elva staat voor gedurfde vormen, strakke lijnen en vloeiende bewegingen. Bij deze auto worden alle grenzen tussen binnen en buiten vervaagt en is alles één geheel. Carbon fiber is een veelgebruikt materiaal en inspiratie wordt gehaald uit de Formule 1. Het Active Air Management Systeem van de Elva is een wereldprimeur. Met behulp van twee gevormde elementen om lucht met hoge snelheid over de cabine te leiden, creëert het een turbulentievrije zone voor bestuurder en passagier. Ondanks het missen van het dak, genereert de Elva genoeg neerwaartse kracht om de handling te verbeteren. Alles voor een zo comfortabele, maar opwindende rit.

Turbulentie

Active Air Management System

Veiligheid

Roll Over Protection System

Remmen

Carbon Ceramic Brakes

Interior

Blurring

the boundaries

Bij de Elva ga je vloeiend van buiten naar binnen. De cockpit is een ruimte die de bestuurder en passagier omhult. Er is gebruikgemaakt van Ultrafabrics-materialen welke de cabine en carbon fiber stoelen beschermen. De stoelen bieden comfort en ondersteuning, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Enhance your

driving experience

Het instrumentenpaneel is verbonden met de stuurkolom en beweegt mee. Zo zijn alle elementen altijd binnen handbereik.

McLaren_Elva_Louwman_Exclusive_Interior1 McLaren_Elva_Louwman_Exclusive_Interior2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl