Like no other

Innovation by design McLaren Speedtail

4.0-liter V8 met 1.070 pk vermogen

Meest aerodynamische auto ooit

Binnen 12,8 seconden op 300 km/u

A drive

like no other

Kun je kunst en wetenschap laten samenkomen in de automotive wereld? Zeker, kijk maar naar de McLaren Speedtail. De Speedtail is de allereerste hyper-GT van het merk en is daarnaast direct de meest aerodynamisch, efficiëntste auto ooit. En met 1.070 pk ook de snelste van de familie. Innovatie en elegantie worden op sublieme wijze met elkaar gemixt en bieden eigenaren een buitengewone ervaring.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Speedtail

De benzine-elektrische aandrijflijn zorgt voor duizelingwekkende prestaties en zorgt ervoor dat een rit in de Speedtail onvergetelijk is. En met 1.070 pk zit je op 300 km/u in slechts 12,8 seconden. Bedenk je eens wat dat voor gevoel geeft! Dat is namelijk de snelste acceleratie die tot nu toe door een McLaren is geleverd. Blijf je jouw voet op het gaspedaal houden, dan bereik je een topsnelheid van maar liefst 403 km/u. En dat allemaal geleverd door de 4.0-liter twin-turbo V8.

0 - 100 km/u

3,0 seconden

Maximumsnelheid

403 km/u

Power

1.070 pk

Motor

4.0-liter Twin-Turbochargers V8

Technics

Unthinkable

solutions

Aerodynamica is in de automotive industrie een groot goed. Maar bij de ontwikkeling van de McLaren Speedtail is het in zijn meest pure vorm toegepast. Elk element is zo gevormd dat lucht waar dan ook wordt geleid over, onder en rond de carrosserie. Door het design lijkt het in eerste instantie om esthetiek te gaan, maar bij de Speedtail draait alles om de snelheid. Kijk je van bovenaf op de auto dan zie je een kenmerkende druppelvorm, bijna zoals je ook ziet bij vissen en vogels die bewegen op hoge snelheid. Dit design zorgt ervoor dat lucht op een ononderbroken manier langs en om de auto kan bewegen. Turbelente lucht wordt zo minimaal mogelijk gemaakt. Aan alles is gedacht. Tot op de millimeter.

Vorm

Druppel

Wind

Haast turbelentvrij

Uitgangspunt

Snelheid

Interior

A stunning

vision

Wat direct opvalt aan de Speedtail is de driver-centered stoel. Als chauffeur ben jij het middelpunt van de auto en kun je zelfs nog twee passagiers meenemen. Het zicht op de weg wordt door niets gehinderd en alle bedieningselementen zijn in het dakconsole gemonteerd.

Enhance your

driving experience

Alcantara bedekt de zijairbags, maar de rest van de interieurbekleding is verwijderd. Zo wordt er nog meer gewicht bespaard. Alles voor nog betere prestaties.

McLaren_Speedtail_Louwman_Exclusive_Interior1 McLaren_Speedtail_Louwman_Exclusive_Interior2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl