Benchmark. Beaten.

McLaren 750S Our next-level supercar

De lichtste McLaren supercar ooit

4,0 liter V8-motor met 750 pk vermogen

Proactive Chassis Control III systeem

Surpassing

every limit

De visie van McLaren is duidelijk: voortdurend grenzen verleggen. Nieuwe releases zorgen dan ook voor veel speculaties en hoge verwachtingen. De nieuwe McLaren 750S maakt ze allemaal waar. De lichtste en krachtigste McLaren supercar ooit is gevormd door innovatie en aangescherpt en gefinetuned in de Formule 1™. De V8 twin-turbo motor (4,0 liter) laat bestuurder en auto als één werken, op platte circuits én bochtige A-wegen. Nog niet overtuigd? Laat het toerental maar stijgen en de nieuwe sportuitlaat brullen, dat weet je precies wat we bedoelen.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 750S

Het centrale element van de McLaren 750S bevindt zich onder de motorkap, namelijk een 4.0-liter V8-motor met dubbele turbocompressor. Hiermee tik je binnen 2,8 seconden (!) de 100 km/u aan.
De 30 pk meer vermogen en 30 Nm meer koppel dan zijn voorganger, de 720S, spelen hierin een bepalende rol.

Hear the engine
0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

330 km/u

Power

750 pk

Motor

4,0-liter twin-turbo V8 motor

Technics

Performance

at its core

De McLaren 750S is uitgerust met een groot aantal aerodynamische kenmerken. Zo beschikt het over een Proactive Chassis-systeem, dat gebruikt maakt van sensoren om de wegomstandigheden te analyseren, en passen de vering en demping zich automatisch aan voor optimale rijprestaties. Ook op het circuit zorgt de 750S voor ultiem rijplezier. Zoek je graag de performance grenzen van een auto op? Kies dan voor de optionele remupgrade, ontworpen met keramische schijven en monoblock-remklauwen die zijn afgeleid van de beroemde McLaren Senna.

Drooggewicht

1.277 kilogram

Systeem

Proactive Chassis-systeem

Materiaal

Carbon fiber

Interior

Dramatic

focus

Het interieur van de 750S is 100% ingericht op zijn bestuurder. Gemaakt voor optimale betrokkenheid en synergie tussen auto en rijder. Zo is er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en enkel hoogwaardige materialen als koolstofvezel en carbon.

McLaren

Control Launcher

De McLaren Control Launcher (MCL) maakt zijn debuut in de 750S en voegt een nieuwe dimensie toe aan de interactie van de bestuurder met de auto. Met MCL kunnen bestuurders hun rijervaring personaliseren door een eigen dynamische voorkeur op te slaan. Zo kun je met één druk op de MCL-knop jouw favoriete combinatie van aerodynamica-, handling-, aandrijfas- en transmissie-instellingen oproepen.

Small-14858-McLaren750SSpider McLaren_750S_Spider_Steering_Wheel

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl