scroll voor meer

McLaren 600LT

Not for the faint-hearted

Wij blijven ons erover verbazen. Steeds als je denkt dat ze bij McLaren de grens van het mogelijke hebben bereikt, gaan ze er toch weer overheen. Kijk maar naar de 600LT, de nieuwe ‘Longtail’ van het Britse merk. Dat is eigenlijk gewoon een raceauto voor de openbare weg. Het is in ieder geval het snelste, sterkste en extreemste model uit de Sports Series van McLaren. Deze bloedstollende beauty heeft strakke lijnen en een op de racerij geïnspireerde Longtail-carrosserie die zorgt voor maar liefst 100 kg extra downforce. En dat verschil voel je, zeker op het circuit.

Zoals bij elke McLaren Longtail is bij de 600LT alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk gewicht te besparen. Geloof het of niet, hij weegt nog 96 kg minder dan de al zo superlichte 570S Coupé. Dat is mede te danken aan het voor McLaren zo typerende gebruik van koolstofvezel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de krachtbron van deze geweldenaar: een 3,8-liter turbo V8 die 600 pk levert, bij een koppel van 620Nm. Vanuit stilstand vliegt de 600LT naar 100 km/h in 2,9 seconden. Wij kunnen het haast niet geloven, maar met deze nieuwe creatie heeft McLaren de lat tóch weer hoger gelegd.

Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 299.000,-
McLaren 600LT_V2

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.