Brace yourself for that moment

The edge is calling McLaren 600LT

De 'next Longtail’ van McLaren

3.8-liter V8 Twin-Turbocharger motor

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

Taking it

to the edge

Doe je ogen dicht en stel je voor; alleen jij en de 600LT en een lege weg voor je. Je voelt de brute kracht van de motor. Totale focus, pure adrenaline. Nu is het moment om jouw grenzen op te zoeken. Het doel om de tot dan toe meest opwindende straatlegale McLaren te maken, is meer dan gelukt. Een auto die met trots de Longtail-titel mag dragen en de legende in stand houdt.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 600LT

Van een Longtail mag je grote prestaties verwachten. En de 600LT stelt niet teleur. In slechts 2,9 seconden rijd je al 100 km/u en binnen 8 seconden tikt de teller de 200 km/u aan. De motor – Een McLaren 3.8-liter Twinturbo V8 – komt uit de racerij en is zo aangepast dat het 30 pk extra vermogen en 20 Nm levert.

0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

328 km/u

Power

600 pk

Motor

3.8-liter V8 Twin-Turbocharger

Technics

Making ‘light’

even lighter

Let’s start at the very beginning… De 600LT is gebouwd rond een lichte monocoque van carbon fiber. De Monocell II weegt slechts 75 kilogram, maar is sterker dan ooit. En het besparen van gewicht werd haast een topsport bij deze auto. De auto is voorzien van dunner glas, heeft ongelooflijk wendbare wielen en een lichtgewicht, korte uitlaat – geïnspireerd op de McLaren Senna. Gooi in deze cocktail ook lichtere remklauwen en carbon fiber-elementen en je zorgt ervoor dat de 600LT 96 kilogram minder weegt dan de 570S. Alles voor adembenemende prestaties.

Drooggewicht

1.247 kilogram

Gewicht

96 kilogram lichter dan 570S

Inspiratie van McLaren Senna

Korte uitlaat

Interior

Just you

and the car

We kunnen ons richten op alle elementen die zijn weggelaten bij de 600LT, maar dat zou de focus op het verkeerde leggen. McLaren heeft namelijk kleine luxe items vervangen door vooruitstrevende verbeteringen. Zoals superlichte carbon fiber racestoelen, die voor het eerst werden gezien in de Senna. Of de 12-uurmarkering op het stuur, zodat je altijd weet waar je de auto naartoe wil sturen.

Enhance your

driving experience

Gewichtsbesparing was een belangrijk onderwerp bij de ontwikkeling van de 600LT, maar het was niet het enige uitgangspunt. De cockpit van de auto is namelijk op het circuit gericht en zorgt voor een heldere geest en scherpe zintuigen. Alles om jouw grenzen op te zoeken.

McLaren_600LT_Louwman_Exclusive_Interior-1 Interior-1 (2)

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl