For the fearless

Unfiltered Thrills McLaren 765LT Spider

4.0-liter V8 Twin-Turbocharger motor

In totaal 765 pk motorvermogen

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

Prepare

to engage

Ontworpen zonder angst, gedreven door de onverschrokken. Bij McLaren gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg en genieten ze optimaal van het onbekende. De Longtail-modellen ademen deze filosofie. En de 765LT Spider is de nieuwste aanwinst in deze exclusieve lijn. En exclusief is het zeker, want er worden slechts 765 auto’s gemaakt. Maximale betrokkenheid en ongetemde prestaties.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 765LT Spider

De 765LT Spider heeft beschikking tot de opnieuw ontworpen versie van de bekende 4.0-liter V8 met dubbele turbocompressor die ook in de 720S te vinden is. Maar de nieuwe versie geeft zo’n 45 pk extra! En de toegepaste F1-techniek geeft de acceleratie een extra rauw randje. Je kunt alle cijfers op een rijtje zetten, maar eigenlijk bereid niks je voor op het gevoel van deze auto. Het is bedwelmend en krachtig. Maar vergeet niet dat de 765LT Spider bovenal handelbaar, flexibel en ‘bruikbaar’ is. Ready to roll?

0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

330 km/u

Power

765 pk

Motor

4.0-liter twin-turbocharged V8

Start Light

Get Lighter

De op maat gemaakte carrosserie van carbon fiber is zo gevormd dat de neerwaartse kracht wordt vergroot. En ook is er op de koeling gelet. Het profiel van de 765LT Spider is langwerpig en minimaal. Een verlaagde voorwielophanging en een breder spoor vooraan voegen doelgerichte agressie toe. Dramatische luchtinlaten aan de zijkant, geïnspireerd op de legendarische 675LT Spider.

Het streven naar lichtheid is het nastreven van grootsheid. De 765LT Spider wordt gekenmerkt door meedogenloze, uitputtende gewichtsbesparing. Zoals elke Longtail die het model voorging. Deze Spider is 80 kilogram lichter dan de 720S en heeft een toonaangevende vermogen-gewichtsverhouding. Dit komt mede door de MonoCage II-S – het immens sterke en stijve chassis van carbon fiber.

Drooggewicht

1.388 kilogram

Quad-Exit

Volledig titanium

Monocoque

MonoCage II-S

Interior

Minimal. Beautiful.

Personal.

Het is lastig om het gevoel van een LT te definiëren. Maar je zult het model meteen waarderen. Alles is ingetogen, lichtgewicht, duurzaam en voelbaar. Lichtgewicht Alcantara en moderne carbon fiber zijn standaard. Je kunt individuele details toevoegen met contrasterende gekleurde stiksels, zacht generfd Carbon Black-leer of extra sierdelen van carbon fiber. Welkom in een op de bestuurder gerichte cockpit.

Enhance your

driving experience

De 765LT Spider is 80 kilo lichter dan de al superlichte 720S. Zo zijn het bedieningspaneel en schakelkasten vormgegeven in carbon fiber en zijn de deurvakken vervangen door opbergnetten. Zo is er een heus circuitmonster gemaakt, die ook perfect uitgebalanceerd rijdt op de openbare weg.

McLaren 765LT Spider McLaren 765LT Spider

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl