Some see more

The all-rounded McLaren 720S

Nieuwe Carbon Fiber Monocage II

4.0-liter V8 motor met 720 pk vermogen

Binnen 11 seconden dak open of dicht

Hiding in

plain sight

De McLaren 720S Spider is een auto die het beste van twee werelden biedt. Een convertible supercar die net zo opwindend is als de Coupé. Dat betekent dat je dezelfde rush krijgt, maar nu met dak open. De 720S Spider is verbeterd om nog betere prestaties te kunnen leveren. Elke lijn en vorm is gemaakt voor aerodynamische uitmuntendheid. Om ook met dak open jou het supercar-gevoel te geven. Geen uitzonderingen, geen compromis.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 720S Spider

Open de motorkap en er gaat een wereld voor je open. De 4.0-liter V8 motor zorgt ervoor dat je ook op het circuit jouw hart kunt ophalen. De prestaties, mede dankzij de motor, zijn zo indrukwekkend dat de 720S Spider nauwelijk onderdoet voor een van de snelste hypercars ter wereld; de P1.

0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

341 km/u

Power

720 pk

Motor

4.0-liter twin-turbocharged V8

Technics

Performance

at its core

Ook bij de 720S Spider vind je ook een carbon fiber Monocage II-S, nauw gebaseerd op de architectuur van de 720S. En dat kwam goed uit, want doordat de monocoque al zo sterk was, heeft McLaren bijna geen wijzigingen hoeven door te voeren aan het frame. In tegenstelling tot andere convertibles was er hier geen extra versteviging nodig van de omlijsting van de voorruit. De 720S Spider biedt dezelfde prestaties als de 720S, maar met de extra opwinding van het rijden met open dak. * De afgebeelde Monocage II vind je in de 720S Coupé en was de basis voor de Monocage II-S

Drooggewicht

1.332 kilogram

Dak

Binnen 11 seconden dak open of dicht

Monocoque

Monocage II-S

Interior

Outside

in

De McLaren 720S Spider bestaat uit een vloeiende lijn van buiten naar binnen. De cockpit is doeltreffend en luxueus en biedt de bestuurder als wat hij nodig heeft. Je zult geen onnodige items vinden. Gewoon een elegant ontwerp, met uiteraard een perfecte afwerking.

Enhance your

driving experience

Kies uit drie verschillende rijmodi om jouw ultieme rijervaring te creëren; Comfort, Sport of Track. Met een simpele druk op de knop bepaal je jouw manier van rijden. En op het centrale infotainmentsysteem zie je alle informatie die jij nodig hebt.

_PD_0127_1-2 Interior-2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl