scroll voor meer

McLaren 720S Spider

Verbluffend overtreffend

McLaren heeft het weer voor elkaar. Het is al bijna geruststellend hoe dit merk ons steeds weer weet te verbluffen. De McLaren 720S Spider biedt dezelfde luxe high performance als zijn Coupé broer, maar dan in open variant. Daarmee weet McLaren dé asset van de 720S – dagelijkse bruikbaarheid – naar een hoger level te brengen. Want wat is er mooier dan je favoriete supercar gebruiken voor dagelijks verkeer? Precies… tijdens die rit het dak openen. Binnen 11 seconden is dat trouwens gefixt, bent u dus óók de Nederlandse zon te snel af.

Ondanks de RHT en het tonneausysteem is de McLaren 720S Spider slechts 49 kg zwaarder dan de Coupé. Dat hij daarmee veruit de lichtste auto is in zijn segment, is te danken aan de ingenieuze vindingrijkheid van McLaren en het structureel gebruik van ultrasterk en licht koolstofvezel. Adrenalinekickend snel is de 720S Spider. Zo brengen 720 pk de auto in 2,9 seconden naar 100 km/h en in 7,9 tellen van 0 naar 200 km/h. En met het dak naar beneden heeft de Spider een huiveringwekkende topsnelheid van 325 km/h. Even een kammetje meenemen, dus. De Spider staat het tweede kwartaal van 2019 voor u klaar in onze showroom. Wilt u eerder kennismaken? Van de Coupé-versie hebben we diverse uitvoeringen staan.

McLaren 720S Spider
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 343.000,-

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 720S zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Configureer mijn 720S Spider

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 720S samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.