The all-new McLaren 750S Spider

Convertible Supercar Engagement

4,0 liter V8-motor met 750 pk vermogen

Binnen 11 seconden dak open of dicht

Proactive Chassis Control III systeem

Progress

never stops

De McLaren 750S Spider zet compleet nieuwe maatstaven op het gebied van snelheid, performance en engagement. Klassieke McLaren elementen die worden worden versterkt door een glorieus nieuw uitlaatgeluid. Met een uitschuifbaar dak (Retractable Hard Top), dat in slechts 11 seconden kan worden geopend en gesloten. Een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring voor iedere McLaren liefhebber en het nieuwste pronkstuk uit een 60 jaar oude bloedlijn van grensverleggende supercars.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 750S Spider

Het kloppende hart van de McLaren 750S bevindt zich recht onder de motorkap. De 4.0-liter V8-motor met dubbele turbocompressor levert een extra vermogen van 30 pk en 30 Nm koppel in vergelijking met zijn voorganger, de 720S Spider. Deze verbeteringen dragen aanzienlijk bij aan de indrukwekkende prestaties van de auto en zorgen ervoor dat je binnen 2,8 seconden (!) de 100 km/u aantikt!

Hear the engine
0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

332 km/u

Power

750 pk

Motor

4,0-liter twin-turbo V8 motor

Technics

Best-in-class

performance

Bij de McLaren 750S Spider is alles ontworpen om de supercar zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo beschikt het over een Proactive Chassis-systeem, dat gebruikt maakt van sensoren om de wegomstandigheden te analyseren, en passen de vering en demping zich automatisch aan voor optimale rijprestaties. Ook op het circuit zorgt de 750S Spider voor ultiem rijplezier en rijcomfort. Zoek je als bestuurder graag de grenzen van je auto op? Kies dan voor de optionele remupgrade, ontworpen met keramische schijven en monoblock-remklauwen die zijn afgeleid van de beroemde McLaren Senna.

Drooggewicht

1.325 kilogram

Systeem

Proactive Chassis-systeem

Materiaal

Carbon fiber

Interior

Intelligent

upgrades

Het interieur van de 750S Spider ademt dezelfde aerodynamica als het exterieur en beschikt o.a. over een nieuw centraal touchscreen met een aluminium rand en verbeterde graphics. De cockpit is 100% ingericht op zijn bestuurder. Daarbij is er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en enkel hoogwaardige materialen als koolstofvezel en carbon.

Sublime

Interaction

De McLaren 750S Spider is de eerste McLaren met het revolutionair nieuwe McLaren Control Launcher (MCL) systeem. MCL maakt het mogelijk voor bestuurders om hun rijervaring aan te passen en te standaardiseren door hun persoonlijke dynamische voorkeuren op te slaan. Met slechts één druk op de MCL-knop roep je jouw favoriete combinatie van aerodynamica-, handling-, aandrijfas- en transmissie-instellingen op. Dat is rijcomfort zoals je het nog nooit hebt ervaren.

2024-mclaren-750s-spider-front-seats-carbuzz-1131421-1600 control-launcer-spider

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl