The GT driven by McLaren DNA

Defy the limits McLaren GT

Monocell II-T Monocoque

570 liter bagageruimte

4.0-liter twin-turbo V8

We don’t break rules

We make them

McLaren is trots om anders te zijn. En wij kunnen dat alleen maar beamen. Want als McLaren de regels herschrijft, doen zij dit met volle overgave. Kijk maar naar de McLaren GT. Een Grand Tourer die sensationeel accelereert, een wendbare supercar die zo comfortabel is dat je ook de lange ritten volhoudt. Je kunt 570 liter aan bagage meenemen; bijvoorbeeld een golftas met vijf grote weekendtassen. Met een gewicht van 1.530 kilogram is de GT ook nog eens de lichtste in zijn klasse. En ook de 4.0-liter twin-turbo V8 zorgt voor prestaties waar je even bij stilstaat. Sommigen denken ‘je kunt niet alles hebben’. Wij weten wel beter.

Download wallpaper
Engine

Tradition can’t

keep up

Traditioneel hebben Grand Tourers hun motor aan de voorzijde. Maar McLaren doet het anders. Midden op de maat gemaakte Monocell II-T is een nieuwe McLaren 4.0-liter V8-motor met dubbele turbocompressor gemonteerd. En naast indrukwekkende supercar prestaties, kun je met de McLaren GT ook genieten van soepele en gemakkelijke rijeigenschappen.

0 - 100 km/u

3,2 seconden

Maximumsnelheid

326 km/u

Power

620 pk

Motor

4-liter twin-turbocharged V8

Technics

McLaren to

the core

De GT is gebouwd rond innovatie. De kern is een lichtgewicht, stijve MonoCell II-T – een nieuwe versie van het carbon fiber chassis – die is geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Ook is er meer bagagecapaciteit en cabineruimte. Het maakt de auto ook honderden kilo’s lichter. Sterker dan staal of aluminium, dus veiliger, capabel en opwindend. Het beste uit alle werelden in één auto.

Drooggewicht

1.466 kilogram

Monocoque

MonoCell II-T

Optioneel

Speciale GT kofferset

Interior

Next generation

refinement

Luxe is opnieuw uitgevonden in de McLaren GT. Overbodige items en gewicht zijn verleden tijd, elegantie krijgt de hoofdrol. Licht en ruim is het nieuwe Grand Tourer-gevoel. Uiteraard maakt McLaren gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit. Of het nu gaat over de bekleding van de stoelen of de opvallende stiksel.

Enhance your

driving experience

Met de GT hebben de designers van McLaren opnieuw hun vakmanschap laten zien. In het interieur vind je namelijk aandacht voor detail. Over alle materialen is nagedacht en vloeien in elkaar over, van stoelen tot aan het dashboard. En om jouw GT helemaal naar smaak ‘in te richten’, biedt McLaren volop de mogelijkheid om te personaliseren.

McLaren_GT_Louwman_Exclusive_Interior1 McLaren_GT_Louwman_Exclusive_Interior2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl