scroll voor meer

McLaren GT

Grand Touring reinvented

Grenzen zijn er om overheen te gaan. En McLaren doet dat vol overgave met de GT. Een Grand Tourer die sensationeel accelereert, een wendbare supercar die zo comfortabel is dat we de onstuimige rit úrenlang volhouden. Met uw McLaren naar het meest zuidwestelijkste puntje van Portugal, dát idee. En de golftas kan ook mee, plus nog zo’n 5 grote weekendtassen… ja, ook wij waren even respectvol sprakeloos.

Met een gewicht van 1.530 kilogram is de McLaren GT de lichtste in zijn klasse. De voor McLaren zo typerende MonoCell II-T monocoque met een uitzonderlijke sterkte en torsiestijfheid gaat samen met een 4,0-liter twinturbo V8. Dat levert een ongeëvenaarde rijdynamiek. Comfort biedt de GT op alle fronten. Bijvoorbeeld met elektrisch verstelbare en verwarmde stoelen die ook na uren rijden nog lekker zitten, verborgen sfeerverlichting, optimaal zicht naar buiten en weergave van voertuiginformatie die is geïnspireerd op de instrumenten van een vliegtuig. Ook het designteam is erin geslaagd om de verleidelijke McLaren-lijnen te combineren met het rijcomfort van een klassieke Grand Tourer. Dankzij een aanloophoek van 10 graden (voor) en 13 graden (achter, met geactiveerde liftfunctie) heeft de GT dezelfde bodemvrijheid als een reguliere sedan. Sommigen mogen denken ‘je kunt niet alles hebben’. U weet wel beter. Tot snel, in onze showroom.

McLaren_GT_Louwman_Exclusive
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 252.000,-

Configureer uw McLaren GT

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw GT zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als pfd, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Configureer mijn McLaren GT

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren GT samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.