Driving another dimension

An icon reborn McLaren Senna GTR

1000 kg downforce

'GTR active' achterspoiler

800 pk vermogen

Extreme to

the core

Eerst was er de Senna… en toen kwam de Senna GTR. Bevrijd van alle weg- en motorsportregels, geeft het jou de mogelijkheid om het uiterste van jouw prestaties op te zoeken. Een opgepompt vermogen, klaar om losgelaten te worden op het circuit. Simpel gezegd: woest. De Senna GTR levert tot 1000 kilogram aan downforce. Denk even aan hoe dat voelt. Dit is gewoon de meest extreme, boeiende en rauwe baanervaring. En niets minder.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Senna GTR

Bij de Senna GTR vind je als het ware een bonzend hart als motor. De prestaties zijn ontzagwekkend en worden geleverd door de McLaren 4.0-liter twin-turbo V8 motor. En we hebben het hier over cijfers als 825 pk en 800 Nm koppel. En als dat nog niet genoeg is; plaats deze ultralichte auto op het circuit en de resultaten zijn nog indrukwekkender. Klaar voor het ‘echte werk’.

0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

340 km/u

Power

800 pk

Motor

4.0-liter Twin-Turbochargers V8

Technics

Force of

nature

Als je het ons vraagt, zijn de ervaringen in de Senna GTR niet echt legaal te noemen. Dat is het namelijk ook niet, tenminste niet op de weg. En dat is goed nieuws, want daardoor kon McLaren de focus nog meer op het circuit richten. Een 100% racemonster werd ontworpen. Elk carbon fiber oppervlak van de Senna GTR laat zien dat het klaar is voor de snelste ronde. Van de radicaal vergrote frontsplitter tot de achterdiffusor. Samen dragen zij bij aan de verbluffende aerodynamische prestaties en downforce. Als bestuurder heb jij nog meer de controle.

Monocoque technologie

Carbon Fiber Tub

Dry Weight

1.198 kilogram

Monocoque

MonoCage III

Interior

Pure

engagement

Ook in het interieur is alles erop gericht om de coureur te helpen. Van het Anti-collision Radar System tot het Race Driver Display, alles om je in jouw informatie te verdiepen en je techniek continu te verbeteren. En wordt jouw zicht enigszins verkleind door een racehelm, dan geeft het aanwezige systeem jou essentiële live informatie over de positie en afstand van andere auto’s om je heen.

Enhance your

driving experience

De Senna GTR is een auto die communiceert. Je krijgt een continue stroom aan feedback. Met Pit to Car Radio en Intercom wordt het gemakkelijk om met jouw team te praten, zodat jullie samenwerking tot grote hoogtes reikt.

McLaren_Senna_GTR_Louwman_Interior1 McLaren_Senna_GTR_Louwman_Interior2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl