LT to the extreme

Radical. Relentless. Reborn. McLaren 765LT

25% meer downforce dan bij de 720S

4.0-liter V8 Twin-Turbocharger motor

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

In pursuit

of better

Niets verlegt de grenzen zo goed als een longtail. En door grenzen te verleggen breng je ook de rijervaring naar een nieuw, hoog niveau. Daarom kunnen we ook zeggen dat de McLaren 765LT pure agressie ademt. Deze auto is een longtail op volle sterkte. De 765LT wordt aangedreven door de krachtigste LT-motor tot nu toe. Daarmee is een echt kippenvel-moment gegarandeerd. En naast vernieuwend en adembenemend, is de 765LT ook nog eens uniek. Er worden slechts 765 Coupés gemaakt.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 765LT

De 765LT heeft beschikking tot de opnieuw ontworpen versie van de bekende 4.0-liter V8 met dubbele turbocompressor die ook in de 720S te vinden is. Maar de nieuwe versie geeft zo’n 45 pk extra! En de toegepaste F1-techniek geeft de acceleratie een extra rauw randje. Je kunt alle cijfers op een rijtje zetten, maar eigenlijk bereid niks je voor op het gevoel van deze auto. Het is bedwelmend en krachtig. Maar vergeet niet dat de 765LT bovenal handelbaar, flexibel en ‘bruikbaar’ is. Ready to roll?

0 - 100 km/u

2,8 seconden

Maximumsnelheid

330 km/u

Power

765 pk

Motor

4.0-liter V8 Twin-Turbocharger

Technics

Agressive

and pure

De McLaren 765LT is de snelste en meest extreme longtail tot nu toe. McLaren was namelijk geobsedeerd om de 765LT nog lichter te maken. Door de MonoCage II – het immens sterke en stijve chassis van carbon fiber – was de basis al een goede start. Maar door nieuwe carrosseriepanelen van carbon fiber toe te voegen is het gewicht radicaal verminderd. Zo is de nieuwe actieve achtervleugel meer dan 35% lichter dan bij de 720S. Maar ook de volledig titanium quad-exit uitlaat biedt een hoop gewichtsbesparing. Het zogehete programma voor gewichtsverlies gaat van top tot teen. Zo zijn de ultalichte 10-spaaks lichtmetalen velgen met titanium bouten en speciaal ontwikkelde Pirelli P Zero™ Trofeo R-banden 22 kilo lichter dan die van de 720S.

Drooggewicht

1.229 kilogram

Quad-exit

Volledig titanium

Monocoque

MonoCage II

Interior

Never

Enough

Om de auto lichter te maken en de bestuurder echt te betrekken is er veel moeite in het interieur van de 765LT gestoken. Zo vind je veel Alcantara terug en zijn veel items verwijderd, zoals het tapijt en geluiddempend materiaal. Alles voor dat verslavende effect en indrukwekkende prestaties.

Enhance your

driving experience

De 765LT is 80 kilo lichter dan de al superlichte 720S. Zo zijn het bedieningspaneel en schakelkasten vormgegeven in carbon fiber en zijn de deurvakken vervangen door opbergnetten. Zo is er een heus circuitmonster gemaakt, die ook perfect uitgebalanceerd rijdt op de openbare weg.

McLaren_765LT_Louwman_Exclusive_Info-6 McLaren_765LT_Louwman_Exclusive_Info-5

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl