scroll voor meer

Lexus NX

​Urban rijden zoals het moet zijn

Als wij een crossover in deze klasse moeten kiezen, dan weten we het wel. De Lexus NX is zoveel mooier en beter dan de concurrentie dat de keuze eenvoudig is. Dit is urban rijden zoals het moet zijn, elegant maar ook stoer. Kijk alleen maar naar de spindelvormige grille met mat-chromen details en sportieve LED-koplampen; deze crossover heeft een eigen gezicht. Het design is geïnspireerd op de schoonheid van gesmolten metaal. En zo vloeiend beweegt de NX zich ook door het moderne stadsverkeer.

De meeste van onze NX-klanten kiezen voor de uitvoering met de nieuwste generatie Lexus Hybrid Drive; de milieuvriendelijke combinatie van een stevige benzinemotor en een dito elektromotor die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Een NX met alleen een pittige turbo-benzinemotor is trouwens een uitstekend alternatief. De NX is standaard uitgerust met een automaat, parkeerhulpcamera en cruise & climate control. En het interieur? Pure luxe à la Lexus. Voor nog meer stoerheid kunt u kiezen voor de F SPORT line-uitvoering, met een nog robuustere grille, ventilatiesleuven voor de remschijven en aerodynamische geleiders die zorgen voor extra neerwaartse kracht. Benieuwd hoe het betere urban rijden er in het echt uitziet? Kom het bekijken in onze showroom.

Lexus_NX_Ext1
Lexus_NX_Ext2
Lexus_NX_Ext3
Lexus_NX_Ext4
Lexus_NX_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 53.295,-
Lease vanaf €739,-
Lexus_NX_Header2

Motoren

De NX 300h beschikt over een soepel vermogen van 145 kW /197 pk. Desondanks liggen de CO2-emissies van deze krachtige crossover laag (vanaf 117 g/km), met een gecombineerd brandstofverbruik vanaf slechts 5,1 l/100 km voor uitvoeringen met voorwielaandrijving.

Configureer mijn NX

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus NX zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus NX Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus NX eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.