scroll voor meer

Lexus LC

Van concept naar baanbrekende coupé

Toen wij de Lexus LC voor het eerst als concept car zagen, konden we onze ogen niet geloven. Wat een lef, wat een ontwerp. We stonden dan ook op de banken toen we hoorden dat hij er echt ging komen. En toen het zover was, werden onze verwachtingen zelfs overtroffen. Want deze LC (Luxury Coupé) is meer dan een feest om naar te kijken. Er is een team van 4.000 engineers en technici aan te pas gekomen om van deze 2+2-coupé een sensatie voor alle zintuigen te maken.

Bij onze eerste kennismaking waren we meteen onder de indruk van de power van de LC. De LC 500-uitvoering heeft dan ook een met de hand gebouwde 5,0-liter V8-benzinemotor, met een woeste grom en een razendsnel schakelende 10-traps automatische transmissie. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de LC 500h. Die heeft een zeker zo krachtige hybride aandrijflijn, met een 3,5-liter V6-benzinemotor in combinatie met een geavanceerde elektromotor. En om de LC nog sportiever te maken, heeft Lexus zoveel mogelijk lichtgewicht materialen gebruikt. Al met al vinden wij de LC eigenlijk de eerste echte GT van een nieuwe generatie. Kom kijken in onze showroom en ervaar zelf wat we bedoelen.

Lexus_LC_Ext1
Lexus_LC_Ext2
Lexus_LC_Ext3
Lexus_LC_Ext4
Lexus_LC_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 116.795,-
Lease vanaf €1.699,-
Lexus_LC_Header2

Motoren

's Werelds eerste 10-traps Multi Stage Hybrid beschikt over een 3,5-liter 24-kleps DOHC V6 benzinemotor met VVT-i en een krachtige lithium-ion accu, met een gecombineerd koppel van 348 Nm. Met zijn 5,0-liter V8 en 10-traps automatische transmissie verenigt de LC 500 een scherp en verfijnd weggedrag met een verleidelijke styling en overweldigende prestaties.
Configureer mijn LC

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus LC zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus LC Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus LC eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.