Lexus RZ: Driving electric like you never did before

Our all-electric premium SUV

De eerste volledig batterij-elektrische SUV van Lexus

High-tech innovaties voor ongekende rijervaring

Een actieradius van circa 400 kilometer

Confident

Electrified design

Elektrisch rijden is voor Lexus veel meer dan alleen het integreren van een accu- of batterij-gedreven elektromotor. Elektrisch rijden is een levenswijze. Een connectie tussen mens en machine. Gericht op duurzaamheid, comfort, sportiviteit en luxe. En daar hoort een vooruitstrevende high-tech auto bij boordevol intelligentie. Een auto die in zowel exterieur als interieur het nieuwe ‘Electrified Design’ van Lexus ademt. De nieuwe RZ 450e is een volbloed premium SUV die garant staat voor ongekende prestaties en significant mee rijplezier.

Download wallpaper
Elektromotor

Breaking

boundaries

Of je nu kiest voor Comfort Line, Executive Line of President Line, de Lexus RZ 450e beschikt altijd over een dynamische aandrijflijn met twee krachtige elektromotoren (totaal vermogen van 230kW en 313 pk). Uniek aan deze elektromotoren is het gebruik van een Lexus e-Axle; een tussen de wielen geplaatste modulaire unit waarin een elektrische motor, de overbrenging en de elektronische aansturing (ECU) zijn geïntegreerd. De RZ 450e heeft een e-Axle voor zowel de voor- als de achteras.

0 - 100 km/u

5,6 seconden

Maximumsnelheid

160 km/u

Power

230kW / 313 pk

Actieradius

+/- 400 km

Performance

A new driving

signature

Het waarborgen van de fameuze Lexus rijerving was het belangrijkste doel bij de ontwikkeling van de eerste volledig elektrische RZ 450e. Oftewel, het veiligstellen van de ‘drie C’s’ onder alle rij- en weersomstandigheden: Confidence, Controle en Comfort.

Maar een volledig elektrische premium SUV vraagt om meer dan dat. Om de elektrische ervaring naar een nieuw hoogtepunt te brengen, is o.a. gebruik gemaakt van high-tech innovaties als het intelligente vierwielaandrijvingsysteem DIRECT4 en One Motion Grip, dat de besturing nóg eenvoudiger en preciezer maakt.

Batterij

Lithium-ion batterij (355V)

Aandrijving

DIRECT4 All Wheel Drive Control

Rijmodus

Eco, Normal, Sport, Range

Interior

A brand new level

of hospitality

Net als andere recente releases maakt de cockpit van de nieuwe Lexus RZ 450e gebruik van het ‘Tazuna-concept’. Tazuna staat voor de natuurlijke manier waarop een ruiter en een paard elkaar aanvoelen. De ultieme verbinding. Dit heeft Lexus verbluffend vertaald naar de bediening van de RZ. Zo heb je als bestuurder alle belangrijke instrumenten gegroepeerd en geeft het grote 14” Lexus Link multimedia-display je een ongeëvenaard gevoel van controle en bewegingsvrijheid.

Omotenashi

in every angle

De ervaren Lexus engineers zijn grootgebracht met de Japanse filosofie van Omotenashi. Dit hoge niveau van gastvrijheid komt onder meer terug in de instapverlichting in de portiergrepen, de dagrijverlichting en een dashboard die oplichten zodra u het portier opent. In de Lexus RZ 450e voel je je altijd welkom.

ng22rz450eeu-24-scaled ng22rz450e0016

What to expect when choosing Lexus?

Bij Louwman Exclusive vind je de mooiste high segment modellen van Lexus. Onze showroom in Utrecht is het adres als je op zoek bent naar een LC, LC Convertible, LS, RC F of RX. De auto staat in tip-top conditie op jou te wachten.

Lexus RX | Radiating Luxury | Ervaar het zelf bij Louwman Exclusive Lexus RX | Radiating Luxury | Ervaar het zelf bij Louwman Exclusive
Jarenlange ervaring met het merk
Louwman Group heeft als importeur alle kennis in huis
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor mooie evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl