scroll voor meer

Lexus LS

De geboren pionier

Wij zijn zeer enthousiast over de vijfde generatie van de Lexus LS. Deze hybride limousine legt de lat voor autotechnologie weer een stuk hoger. Het is dan ook veel meer dan een nieuw model. Het hele ontwerp werd opnieuw bekeken en waar mogelijk vernieuwd en verbeterd. Het resultaat: een luxe en comfortabele sedan die heerlijk rijdt en ook nog spectaculaire prestaties levert. Wat ons betreft de ideale keuze voor zakelijke rijders die hoge eisen stellen.

Een van de innovatieve features in de LS is het Multi Stage Hybrid-systeem: een combinatie van een 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren, samen goed voor 264 kW/359 PK. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het gevoel van het gaspedaal en van de lage toeren bij hoge snelheden. Bovendien kunt u volledig elektrisch rijden tot 140 kilometer per uur, zonder dat u de accu met een stekker hoeft op te laden. En dan hebben we het nog niet gehad over de comfortabele stoelen, met als optie shiatsumassage, zowel voorin als achterin. Of het nieuwste Lexus Safety System +, met nu ook voetgangersdetectie in combinatie met Active Steering. Is de LS ook úw ideale limousine? Kom naar onze showroom en ontdek het zelf.

Lexus_LS_Ext1
Lexus_LS_Ext2
Lexus_LS_Ext3
Lexus_LS_Ext4
Lexus_LS_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 116.995,-
Lease vanaf €1.699,-
Lexus_LS_Header2

Motoren

De LS 500h beschikt over een vooruitstrevende Multi Stage Hybrid aandrijflijn met een systeemvermogen van 264 kW/359 pk. De LS 500h is naar keuze beschikbaar met achterwiel- of vierwielaandrijving en biedt de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden – tot 140 m/uur. De bestuurder ervaart de beleving van een 10-trapsautomaat en de uiterst smeuïge Lexus Hybrid Drive – een 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren – zónder de accu extern te hoeven opladen.

 
Configureer mijn LS

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus LS zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus LS Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus LS eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.