scroll voor meer

Lexus RX

IJzersterke reputatie in het SUV-segment

Lexus heeft zichzelf overtroffen met de Lexus RX. Met deze vierde generatie heeft het Japanse merk zichzelf opnieuw uitgedaagd in het luxe SUV-segment. Een waar visueel spektakel dankzij een krachtig design van zowel binnen als buiten. De karakteristieke ‘spindle’ grille aan de voorzijde, de drievoudige, L-vormige koplampen en de extreem vormgegeven mistlampen trekken direct de aandacht.

Het interieur is ontwikkeld met fijne materialen met als doel optimaal comfort te kunnen leveren tijdens de autorit. Zo hebben de passagiers op de achterbank meer dan voldoende knie- en beenruimte. En wat denkt u van een Head-Up Display van maar liefst 12,3 inch? Nieuwsgierig geworden? We ontmoeten u graag in onze showroom!

lexus_rx_louwman_exclusive_9
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 77.595

Configureer uw RX

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus RX zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Configureer uw RX

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte samengesteld? Neem contact op met Niels Oostwoud voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.