scroll voor meer

Lexus RX

Iconisch en baanbrekend

Je hebt SUV’s en SUV’s. De Lexus RX is er wat ons betreft een van de buitencategorie. Wat een ruimte, wat een comfort, wat een luxe. En dan die strakke en uitgesproken vormgeving… De designers van Lexus blijven zichzelf overtreffen. Tot en met het interieur: ruim opgezet, fraai afgewerkt en uiterst functioneel. Een voorbeeld van dat laatste is de kofferruimte, groot genoeg voor vier grote koffers. Voor nog meer ruimtelijke beleving is de RX voorzien van een panoramadak. En let op: de RX is er nu ook als 7-zits RX 450hL, met een derde zitrij die net zoveel comfort en luxe biedt als de andere zitplaatsen.

De RX wordt standaard geleverd met Lexus Hybrid Drive: een slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor en een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Voor het zwaardere werk is de RX uitgerust met E-FOUR vierwielaandrijving, zodat u op minder begaanbare wegen soepel blijft rijden, met optimale grip. Bij de crashtests van Euro-NCAP scoorde de RX met gemak de maximale vijf sterren. Daarmee is dit een van de veiligste voertuigen in zijn klasse. Wilt u een premium-SUV zoals alleen Lexus hem kan maken? Kom de RX bekijken in onze showroom.

Lexus_RX_Ext1
Lexus_RX_Ext2
Lexus_RX_Ext3
Lexus_RX_Ext4
Lexus_RX_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 74.395,-
Lease vanaf €1.049,-
Lexus_RX_Header2

Motoren

De RX 450h bundelt een 3,5-liter V6, een efficiënte elektromotor en E-four All-Wheel Drive tot krachtige en gecontroleerde prestaties en lage CO2-emissies.

Configureer mijn RX

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus RX zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus RX Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus RX eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.