Comfort, luxe en rust in de nieuwe Lexus ES

Ready for the next generation

De meest betrouwbare zelfopladende hybride

Leverbaar in klassieke en sportieve uitvoering

De veiligste gezinsauto volgens Euro NCAP

PREMIUM DESIGN

PREMIUM EXPERIENCE

De nieuwe Lexus ES 300h is het toonbeeld van premium autorijden in een luxe, hybride gezinswagen. De sierlijke vormen, elegante daklijnen en gewaagde triple-LED verlichting geven een magisch gevoel van hoogwaardige technologie en gedurfde kunstzinnigheid. Tel daar de ruimte, het intuïtieve zelfopladende vermogen én het ongekende gebruiksgemak volgens de filosofie van Omotenashi bij op en je ervaart rijcomfort zoals je dat nog nooit hebt ervaren.

Download wallpaper
Engine

Carefree driving

experience

Lexus staat bekend om haar hoogwaardige zelfopladende hybrides. En ook de ES 300h wordt aangedreven door een zelfopladende hybride aandrijflijn. Het is een combinatie van een buitengewoon soepele benzinemotor en elektromotoren. Zo hoef je jouw ES niet aan te sluiten op een laadpaal, maar laadt hij zichzelf op tijdens het rijden. Je geniet van kracht en controle, aanzienlijk minder emissies en ongelooflijke betrouwbaarheid.

0 - 100 km/u

8,9 seconden

Maximumsnelheid

180 km/u

Power

218 pk

Motor

2.5 Liter L4 Hybrid

Performance

Always in

control

Over werkelijk alles is nagedacht in de nieuwe Lexus ES 300h. De pedalen zijn opnieuw ontworpen voor een nóg betere connectie met de krachtige motor en met behulp van Drive Mode Select kies je eenvoudig een rijmodus die naadloos aansluit bij jouw rijgedrag. Allemaal geperfectioneerd door het team van ervaren technici en ‘Takumi’ testrijders. Rotsvast op de weg, stabiel in iedere bocht. Onder alle omstandigheden.

Stabiele wegligging

Hoge torsiestijfheid

Constructie

Chassis met Laser Screw Welding

Carrosserie en chassis

Verstevigde achterwielophanging

Interior

High-end design in

perfect harmony

Achter het stuur van de Lexus ES 300h ervaart u een bijzonder gevoel van harmonie. Dat begint bij het ‘Takumi’ afgewerkte stuurwiel en de ergonomisch geperfectioneerde zitpositie. Beide zorgen voor een intuïtieve connectie tussen bestuurder en dashboard. Het luxueuze Head-up display, Lexus Climate Concierge en het indrukwekkende Mark Levinson Premium Surround Sound systeem met 17 luidsprekers geven je het gevoel dat de reis al begonnen is voordat de zelfopladende hybride is gestart.

Omotenashi:

always connected

Ook de connectiviteit van Lexus Link stoelt op de filosofie van Omotenashi. Ervaar het ultieme comfort en gebruiksgemak op het naar voren geplaatste 12,3” touchscreen als je recente ritten nagaat, navigeert van parkeerplek naar eindbestemming of apps bedient met Apple CarPlay of Android Auto.

15-Verfijning-tot-in-detail-de-vernieuwde-Lexus-ES-300h-scaled 01-Lexus-integreert-Apple-CarPlay-en-Android-Auto

What to expect when choosing Lexus?

Bij Louwman Exclusive vind je de mooiste high segment modellen van Lexus. Onze showroom in Utrecht is het adres als je op zoek bent naar een LC, LC Convertible, LS, RC F of RX. De auto staat in tip-top conditie op jou te wachten.

Jarenlange ervaring met het merk
Louwman Group heeft als importeur alle kennis in huis
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor mooie evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl