scroll voor meer

Lexus ES

Hybride rijden met louter superlatieven

Wát een ruimte…als we één kenmerk voor de nieuwe Lexus ES mogen noemen, dan is het dit. Met de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en lage emissie in fotofinish op een gedeelde tweede plaats. Zo signaleert het Pre-Collision System ook fietsers bij daglicht en is de zelfopladende hybride aandrijflijn met de 2,5-litermotor een van de efficiëntste van dit moment. Een extra bijzondere release, want de Lexus ES wordt voor het eerst geïntroduceerd in West-Europa.

Meesterlijk om te zien hoe Lexus de karakteristieke L-finesse lijnen eert en tegelijk het dynamische design verfijnt. Het aerodynamische silhouet heeft een relatief lage daklijn, die naar achteren afloopt. Met een iets lagere zit en de lange wielbasis creëert het Lexus designteam ook voor de achterpassagiers voldoende ruimte. Aandacht voor detail blijkt bij de Lexus ES ook uit het interieurdesign. Bij de luxere uitvoeringen zien we zelfs bamboe, Shimamoku-hout en een nieuw soort metaalachtige bekleding, geïnspireerd op de golfpatronen van traditionele Japanse zwaarden. Eind december beleeft de Lexus ES in onze showroom zijn Nederlandse première. Dat mag u niet missen! Neem contact op voor meer informatie.

Lexus_ES_Ext1-1-300x150
Lexus_ES_Ext1-2-300x150
Lexus_ES_Ext1-3-300x150
Lexus_ES_Ext1-4-300x150
Lexus_ES_Ext1-5-300x150
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
Lexus_ES_video

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.