scroll voor meer

​Morgan 3 Wheeler

De onbetwiste klassieker

Soms zie je een kind op een driewieler voorzichtig oefenen voor het echte werk. De Morgan 3 Wheeler wordt met heel andere intenties gemaakt. Bij Louwman Exclusive staan we steeds weer te kijken van de power die deze superlichtgewicht op het asfalt brengt. Dit is sportief rijden op z’n puurst, gebaseerd op de driewielers waarmee Morgan al in 1909 de wereld verblufte. Het idee is hetzelfde, de technologie helemaal van nu. Een 2.0 V Twin S&S motorblok levert 86 PK aan het achterwiel. Aan het blok zit een 5-bak en het achterwiel wordt aangedreven via een cardanas en een getande riem. Dit concept vertaalt zich in een soepele bediening. Maar wat wij nog belangrijker vinden, zijn de spectaculaire prestaties. U weet niet wat u meemaakt!

Bij al dat kattenkwaad heeft Morgan wel degelijk ook aan uw veiligheid gedacht. Zo heeft de 3 Wheeler een versterkt buizenframe en een roll-bar voor bestuurder en passagier. Ook mooi is dat u uw eigen 3Wheeler helemaal op maat kunt laten maken. De optielijst is lang; zelfs een fotorapportage van de bouw van uw auto behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een supersnelle funcar die met niets te vergelijken is? Kom dan snel kijken in onze showroom.

 

Morgan_3Wheeler_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 62.250,-

Motoren

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.