Rebellion against sanitised, modern motoring

A symbol of individuality Morgan 3 Wheeler

Handgebouwde carrosserie

S&S 1979 cc V twin-motor

‘Bomb release’ knop

No frills,

all thrills

De Morgan 3 Wheeler is autorijden met lef en karakter. Beter kunnen we het niet omschrijven. Een echt icoon die door onderliggende technologie ook prima past in de 21e eeuw. Het is een auto die de rijder uitnodigt voor echte avonturen, of het nu in onze eigen land is of een heel ander continent. Compact en toch groots in zijn prestaties. De Morgan 3 Wheeler is niet voor niks een rebellie tegen het moderne rijden. Helaas wordt de 3 Wheeler niet meer geproduceerd, maar in onze showroom vind je nog enkele exemplaren.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 3 Wheeler

Het kloppende hart van de 3 Wheeler is een 1979 S&S V-Twin motor die de auto in 6 seconden van 0 naar 100 km/u brengt. De Mazda 5 Speed versnellingsbak zorgt voor een toegankelijke rijervaring, waardoor de 3 Wheeler voor iedereen met een rijbewijs leuk is om in te rijden. Met een gewicht van net iets meer dan 500 kilogram is de lichtgewicht auto een snel reagerende en wendbare auto. En met het geluid van de motor ervaar je hier ‘het echte rijden’.

0 - 100 km/u

6,0 seconden

Maximumsnelheid

185 km/u

Power

82 pk

Motor

1979 S&S V-Twin

Technics

A symbol of

individualism

De 3 Wheeler is uitgerust met een stalen ‘space frame’ buizenchassis, een met de hand vervaardigd essenhouten frame en aluminium carrosseriepanelen die ervoor zorgen dat de auto licht blijft. De carrosserie is ontworpen in de stijl van de originele modellen uit de jaren 20, terwijl hij toch zo is gebouwd dat het prima past op het buizenchassis en onderstel.

De technologie van de 3 Wheeler is dusdanig mee geëvolueerd dat de auto klaar is voor de 21e eeuw.

Fun Factor

Echt rijplezier

Zintuigen

Hoor het motorgeluid naast je

Gunfactor

Most smiles per miles

Interior

Reimagined

interior

De cockpit van de 3 Wheeler is compact, maar je vindt er alles wat je nodig hebt. Er zijn veel overeenkomsten met een motorfiets. De motor, het karakteristieke geluid, de geur en de sensatie, de blootstelling aan de elementen tijdens het genieten van de open weg, het roept allemaal associaties op met motorrijden.

Enhance your

driving experience

Met de Morgan 3 Wheeler worden je zintuigen gestimuleerd door allerlei geluiden, geuren en structuren.

Interior-2 Interior-1

What to expect when choosing Morgan?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Morgans… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als dé Morgan-dealer van Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Morgan.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodiging voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl