A legacy continued

The all-new Morgan Plus Four

Nieuw CX-Generation platform

2.0-liter viercilinder TwinPower Turbo-motor

Keuze uit manueel of automaat

Incomparable with

any other car

De Morgan Plus 4 werd en bleef het populairste model van Morgan sinds zijn lancering in 1950. Dus de belangrijkste kenmerken van dit model werden onmisbaar voor de geheel nieuwe Morgan Plus Four. Zo heeft de Plus Four een tijdloos design, staat ook hier de bestuurderservaring centraal en zijn de prestaties om over naar huis te schrijven. Maar, de nieuwe Plus Four is voor 97% compleet nieuw en echt naar de 21e eeuw gebracht. Een klassieker in een modern jasje.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Plus Four

Met de BMW 2.0-liter viercilinder Twin-Turbo motor brult er iets nieuws onder motorkap van de Plus Four. De prestaties zijn hier dan ook aan te danken. Je beschikt over 258 pk en een koppel van maximaal 400 Nm. En hoe snel je ook rijdt, de acceleratie van de auto gaat moeiteloos.

0 - 100 km/u

4,8 seconden

Maximumsnelheid

240 km/u

Power

258 pk

Motor

BMW 2.0-liter 4 cilinder TwinTurbo

Technics

Performance

to suprise

De vernieuwde prestaties van de Morgan Plus Four zijn te danken aan het uitzonderlijk lage gewicht van de auto; slechts 1.009 drooggewicht. En ook de nieuwe motor produceert voldoende kracht om kippenvel van te krijgen. Een belangrijke focus tijdens het ontwikkelen van de Plus Four was het optimaliseren van de efficiëntie. En dat is Morgan ook goed gelukt. Het brandstofverbruik blijft namelijk vergelijkbaar en de CO2-uitstoot is aanzienlijk lager dan bij het vorige model, ondanks een toename van 65% in vermogen en koppel. Ga er maar aanstaan.

CX platform

Aluminium chassis

Klassieke looks

Moderne techniek

Frame

Essenhout

Interior

Reimagined

interior

Het op de bestuurder gerichte interieur van de geheel nieuwe Plus Four biedt meer ruimte dan ooit tevoren. Functies die voorheen niet beschikbaar waren, zijn nu de standaard geworden; denk hierbij aan centrale vergrendeling en digitaal informatiedisplay.

Enhance your

driving experience

Vul de Morgan Plus Four aan met nieuwe opties, zoals de LED-instapverlichting en airconditioning.

Morgan_Plus_Four_Louwman_Exclusive_Interior1 Morgan_Plus_Four_Louwman_Exclusive_Interior2

What to expect when choosing Morgan?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Morgans… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als dé Morgan-dealer van Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Morgan.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl