A recognizable silhouette

The most dynamic ever Morgan Plus Six

Nieuw CX-Generation platform

BMW Turbo zescilinder lijnmotor

Opnieuw ontworpen interieur

New, but still

a classic

Een adembenemend silhouet en hartveroverende power, als Morgan-liefhebbers zijn we wel wat gewend. Maar de Morgan Plus Six brengt ons in één klap naar een volgende generatie. Met een lichtvoetige vanzelfsprekendheid legt Morgan de BMW inline 6-cilinder motor op de plek die daarvoor al meer dan 100 jaar geschapen lijkt. Het resultaat? Een unieke compositie van retro design en moderne techniek. Hoewel het design onmiskenbaar klassiek Morgan ademt, is 99% van alle onderdelen nieuw ontworpen. Bijvoorbeeld de luchtinlaten en het interieur. Dankzij de BMW-motortechniek, de inzet van een turbo en het lichtgewicht aluminium chassis, is dit ook de meest zuinige Morgan met de schoonste motor.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Plus Six

De Plus Six is uitgerust met de nieuwste generatie BMW Turbo zescilinder lijnmotor. Dit levert 340 pk op en zorgt dus voor opwindende en high-performance prestaties. Maar de nieuwe techniek levert ook winst op in termen van brandstofverbruik en een schonere motor.

0 - 100 km/u

4,2 seconden

Maximumsnelheid

267 km/u

Power

340 pk

Motor

BMW Turbo zescilinder lijnmotor

Technics

Excellent

Technology

De Morgan Plus Six bestaat uit een geheel nieuw, verlijmd, aluminium platform. Het CX-Generation platform is ontworpen en ontwikkeld om de high-performance prestaties van de nieuwe modellen aan te kunnen. Het zorgt voor meer dan 100% torsiestijfheid met het vorige aluminium platform. De Plus Six staat voor lichtgewicht. Het nieuwe platform introduceert nieuwe features, zonder dat het in een groter gewicht resulteert. De totale constructie weegt minder dan 100 kilogram en heeft dezelfde wielbasis als de vorige generatie auto’s.

CX Generation platform

Aluminium chassis

Versnellingsbak

8-Speed ZF automaat, schakelflippers

Gewicht platform

< 100 kilogram

Interior

Completely

new designed

Bij een Morgan ervaar je het ‘echte rijden’. De cockpit is volledig chauffeur-gericht en bevat een opnieuw ontworpen interieur. Vanaf nu kun je het interieur echt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. De deuren zijn voorzien van instapverlichting, centrale deurvergrendeling en verborgen speakers. Morgan brought into the 21st century.

Enhance your

driving experience

Het chauffeur-gerichte interieur is op diverse manieren terug te zien. Zo vind je door de gehele auto slim, geïntegreerde technologie. Een beeldscherm zit precies in het blikveld van de bestuurder, subtiel ‘weggewerkt’ in het dashboard wat in een onbeperkt scala hout- en kleurcombinaties kan worden uitgevoerd.

Morgan Plus Six 10 Morgan Plus Six 13

What to expect when choosing Morgan?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Morgans… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als dé Morgan-dealer van Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Morgan.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl