scroll voor meer

Morgan Plus Six

Mindblowing & retro in één

Een adembenemend silhouet en hartveroverende power, als Morgan liefhebbers zijn we wel wat gewend. En dan introduceert Morgan de Plus Six en brengt daarmee in één klap het begrip mindblowing naar een volgende generatie. Met een lichtvoetige vanzelfsprekendheid legt Morgan de nieuwste BMW inline 6 cilinder spierbundel op de plek die daarvoor al meer dan 100 jaar geschapen lijkt. Het resultaat? Een unieke compositie van retro design en moderne techniek die u met glimmende ogen in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h brengt.

Hoewel het design onmiskenbaar klassiek Morgan ademt, is 99% van alle onderdelen nieuw ontworpen. Bijvoorbeeld de luchtinlaten die subtiel de brute kracht verraden. Maar ook het interieur is doordacht, geeft ruimte aan lange benen en biedt veel mogelijkheden om de auto aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De samenwerking met BMW genereert niet alleen duizelingwekkende prestaties. Dankzij de nieuwste BMW motortechniek, de inzet van een turbo en het lichtgewicht aluminium chassis, is dit ook de meest zuinige Morgan met de schoonste motor. Een auto die heel graag wil buitenspelen. Dus, ontmoeten we elkaar snel in onze showroom?

morgan_plus_six_information
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 123.700,-

Configureer uw Morgan

De button hieronder verwijst u naar de website van Morgan. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u zelf kunt kiezen hoe uw Plus Six eruit zou kunnen zien. Omdat iedere Morgan op maat wordt gemaakt, helpen wij u graag in onze showroom met het samenstellen van uw Morgan.

Configureer uw Morgan Plus Six

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Morgan eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Wouter Dekker voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.