The Maserati of SUV’s

Muscle power of an SUV, soul of a GT Maserati Levante

Keuze uit V6 of V8

Italiaanse elegantie

Traffic Jam Assist

Undeniably SUV

Unmistakably Maserati

Een crossover met de allure van een grand tourer. Wat ons betreft een perfecte combinatie, want de Maserati Levante overstijgt alle verwachtingen. En of je nu kiest voor de Levante S of de Levante Trofeo, deze SUV brengt je naar een hoger niveau. Je kiest voor een V6- of V8-motor, maar het geluid geeft je bij beide opties gegarandeerd kippenvel. De Levante staat voor elegante lijnen die een groots ontwerp omkaderen dat vloeiend Maserati spreekt. Geniet van de kracht om het gewone te overstijgen.

Download wallpaper
Je kiest bij een Maserati Ghibli voor een V6- of V8 motor
Engine

The beating heart

of the Levante

Met gemak neemt de Levante je mee over elk terrein. Of je nu kiest voor een V6- of V8-motor, de Levante biedt wat je van een Maserati mag verwachten. En eigenlijk meer. Van een snel reactievermogen tot het comfortabel rijden tijdens lange afstanden. En geniet vooral van het gebrul dat alleen een Maserati kan maken.

Hoor het geluid
Je kiest bij een Maserati Ghibli voor een V6- of V8 motor
Maximale power

580 pk

Maximale koppel

730 Nm

Maximale snelheid

304 km/y

Sterkste motor

V8

Technics

Superior

dynamics

Van het chassis met een zeer laag zwaartepunt tot de perfect uitgebalanceerde gewichtsverdeling, je kunt de Maserati Levante met gemak een technisch wonder noemen. Door het zwaartepunt rijd je nog steeds comfortabel op hoge snelheden. Ook de weersomstandigheden zijn geen uitdaging voor deze SUV. Jij houdt de controle door het All-Wheel Drive System, wat zorgt voor een nog betere hantering tijdens alle weertypes. De Skyhook-ophangingen passen zich daarnaast aan elke individuele schok aan. De actieve luchtvering zorgt voor een perfecte handeling van de auto, op de weg of op een off-road terrein.

Ophanging

Skyhook

Drooggewicht

2109 kilogram

Systeem

All-Wheel Drive

Maserati staat bekend om zijn Skyhook ophanging

Meet the Levante

levante_diesel
levante_s
levante_gts
levante_trofeo

Interior

Enter a

supreme atmosphere

Wij hoeven jou niet te vertellen dat de Italianen weten wat luxe is. Maar bij de Maserati Levante is het niveau van luxe weer naar een hoger niveau getild. Je geniet van zorgvuldig bewerkte afwerkingen en de fijnste materialen.

Enhance your

driving experience

In het interieur zit de motorsporthistorie van Maserati verweven. Je geniet namelijk van de goed vormgegeven, elektrische sportstoelen (12 richtingen + geheugen), het sportstuur, de flippers in geborsteld chroom en de pedalen met aluminiumafwerking. Daarnaast kun je kiezen uit tal van afwerkingen in carbon fiber.

Interior Item 1 Interior Item 2

What to expect when choosing Maserati?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

Bekijk de prijslijst
Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Justin van Reen

Justin van Reen

Sales Advisor

+31 (0)6 25 58 31 50

j.vanreen@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Sales Advisor

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Brand Manager

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.