scroll voor meer

Louwman Louwman Louwman Let me roar

Maserati Quattroporte​

Grand touring zoals het bedoeld is

Over autohistorie gesproken: bij Louwman Exclusive krijgen we altijd een warm gevoel als het over de Maserati Quattroporte gaat. Al in 1963 werd de eerste onder luid applaus onthuld op de Turin Motor Show: een luxe vierdeurs saloon met een V8-motor uit de racerij! De Quattroporte zou uitgroeien tot een vaste waarde in de line-up van Maserati. En de huidige generatie doet de erfenis eer aan. Dit is grand touring zoals het bedoeld is.

De Quattroporte van nu oogt elegant en uitdagend tegelijk, met een lange wielbasis, een haaiachtige neus en een stoere grille waarin uiteraard de iconische Maserati-drietand is verwerkt. Aan de achterkant vertellen vier chromen uitlaatpijpen aan iedereen dat dit een auto is om kilometers mee te maken. Het interieur ademt pure luxe, alleen al door het met de hand gestikte Italiaanse leer. U kunt kiezen uit meerdere superkrachtige motoren die, typisch Quattroporte, zijn ontwikkeld met dank aan de racerij. Van door Ferrari gebouwde V8- en V6-benzinemotoren tot een machtige V6-turbodiesel. Kortom, wat ons betreft mag het applaus voor de Quattroporte blijven klinken. En we delen ons enthousiasme graag met u: kom hem snel bekijken in onze showroom.

Maserati_Quattroporte_Ext1
Maserati_Quattroporte_Ext2
Maserati_Quattroporte_Ext3
Maserati_Quattroporte_Ext4
Maserati_Quattroporte_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 142.021,-
Maserati_Quattroporte_Header2

Motoren

Configureer mijn Quattroporte​

Configureer uw Quattroporte

De button hieronder verwijst u naar de website van Maserati. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Quattroporte zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Maserati Quattroporte Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte Maserati Quattroporte samengesteld? Neem contact op met Noor Beuqi voor meer informatie.

Neem contact op

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.