The others just travel

The all-new Maserati GranTurismo

Perfecte balans tussen elegantie en kracht

100% elektrisch of V6 Nettuno twin turbo

Ultra lichtgewicht: 65% aluminium

A new maserati

chapter

75 jaar nadat Maserati het Grand Touring concept aan de wereld introduceerde in de vorm van de Maserati A6 1500 GT, introduceren wij u nu de GranTurismo. Deze rasechte Maserati voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het iconische merk. Met voor het eerste een 100% elektrische aandrijflijn, het Maserati Folgore elektrificatieprogramma. Geeft u toch de voorkeur aan traditie? Kies dan voor de krachtige V6 Nettuno twin-turbo verbrandingsmotor.

Download wallpaper
Engine

A 100% electric

powertrain

Waar de nieuwe Maserati GranTurismo Trofeo met zijn V6 Nettuno twin-turbo motor een indrukwekkende entree maakt, zult u de 100% elektrische Folgore niet snel horen aankomen. De aandrijving is ontwikkeld met technologie uit de Formule E, die zorgen voor een betere energiedoorstroming en hoger rendement. De revolutionair nieuwe accu van liefst 800 volt drijft drie krachtige 300 kW magneetmotoren aan, één voor, twee achter. Samen goed voor 761 pk en een indrukwekkende 1350 Nm koppel op alle vier de wielen.

Hoor het geluid
Maximale pk's

761 pk

Maximale koppel

1350 Nm

Maximale snelheid

325 km/u

Sterkste motor

V6 Nettuno twin-turbo

Technics

Groundbreaking

driving experience

Niet alleen de baanbrekende V6- en elektromotoren maken de nieuwe Maserati GranTurismo vooruitstrevend. Ook de technische architectuur zit boordevol intelligentie. Zo is er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van ultra lichtgewicht materialen zoals aluminium (65%) en magnesium, terwijl de nieuwe elektronische Atlantis High technologie zorgt voor nóg betere digitale communicatie en cybersecurity. Het geavanceerde, 100% Maserati systeem Vehicle Domain Control Module (VDCM), zorgt voor 360° controle en ultiem rijcomfort.

Ophanging

Onafhankelijk (dubbel driehoekig)

Drooggewicht

1780 kilogram

Systeem

Vehicle Domain Control Module (VDCM)

Maserati staat bekend om zijn Skyhook ophanging

Meet the GranTurismo

gt-modena
trofeo-side-view
gt-folgore-new

Interior

Pure digital

luxury

Met meer dan 33″ aan display verspreid over de hele cockpit heeft u werkelijk alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Ergonomisch gepositioneerd, met een intuïtieve console in het hart van de cockpit. Minimalistische technologie voor maximale luxe, dat is de nieuwe Maserati GranTurismo.

A live music

experience

Het elegante interieur gaat gepaard met levensecht geluid dankzij de hoogwaardige Sonus faber AV-technologie. Exclusief ontworpen voor de Maserati GranTurismo, waarbij de subwoofer volledig op maat gemaakt is van enkel natuurlijke materialen.

Small-20711-MaseratiGranTurismoFolgore Small-20633-MaseratiGranTurismoTrofeo

What to expect when choosing Maserati

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

CONTACT

+31 (0) 30 221 21 21

info@louwmanexclusive.nl