Inspired by the italian sea

The sky is not the limit Maserati MC20 Cielo

3.0-liter V6 met 630PK

2 zielen: coupé en cabrio

elektrochroom glazen dak

Never a

dull moment

Rijdend in de nieuwe Maserati MC20 Cielo waan je je voor even in de zevende hemel. Een hemel die Amalfi heet en alleen via een adembenemend mooie bergpas toegankelijk is. Je slingert door het oogverblindende panoramalandschap als daar eindelijk de azuurblauwe kust in zicht komt. Je drukt het gaspedaal van je 630PK krachtige spyder (0-100 km/u in 2,9 seconden) nog even diep in, parkeert voor een authentiek Italiaans café en wandelt met blote voeten en een espresso het strand op. De barista kijkt je na en ziet hoe het open dak zich op sierlijke wijze terugvouwt en dichtklapt. “Bastardo”, roept hij en sjokt terug naar binnen.

Download wallpaper
De MC20 is voorzien van een compleet nieuwe motor; de Nettuno.
Engine

The beating heart

of the MC20 Cielo

De MC20 Cielo is evenals zijn tweelingbroer de MC20 voorzien van een nieuwe Nettuno motor. Een unieke motor gebouwd door een team van hooggekwalificeerde ingenieurs en afgeleid van de Formule 1- techniek. Met een indrukwekkend vermogen van 630 pk bij 7.500 tpm en 730 Nm koppel vanaf 3.000 tpm met een specifiek vermogen van 210 pk/liter.

Anything new? Jazeker. Dankzij de Maserati Twin Combustion springt de MC20 Cielo een stuk zuiniger om met de brandstof. Geavanceerde technologie die voorkomt dat de traditionele bougie wordt ontstoken, maar tegelijkertijd wel zo’n 207 pk per liter genereert.

Hoor het geluid
0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

325 km/u

Power

630 pk

Motor

3.0-liter V6 (Nettuno)

Technics

Keep a cool head

in all conditions

Evenals bij de MC20 bezit de Maserati MC20 Cielo een carbon fiber monocoque. Door de lichte carrosserie zorgt dit voor een perfecte verhouding tussen vermogen en gewicht. Het resultaat is een adembenemende acceleratie en topsnelheid. Met de multifunctionele draaiknop in het hart van de cockpit switch je in een handomdraai tussen 4 opwindende rijmodi: GT, Sport, Wet en Corsa.

Gewicht

1.540 kilogram

Monocoque

~100 kilogram

Materiaal

Carbon Fiber

Interior

Luxurious

by design

Efficiëntie was een sleutelwoord bij de ontwikkeling van de MC20, maar in het interieur is dit subliem gecombineerd met luxe en exclusiviteit. Het Italiaanse merk heeft gekozen voor het fijnste leer, Alcantara en carbon fiber.

Enhance your

driving experience

Als chauffeur leidt niets je af van de ultieme sportieve beleving. Maserati maakt namelijk gebruik van een ‘Essentials-only interieur’. Elk onderdeel dat je ziet heeft een praktisch doel. Geïnspireerd door luxe horloges, is de mechanische rijmodi-schakelaar centraal gepositioneerd.

Small-19672-MC20Cielo Small-19669-MC20Cielo

What to expect when choosing Maserati?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl