scroll voor meer

Maserati GranCabrio​

​Gemaakt voor de mooiste ritten

Wij kunnen maar niet kiezen. De Maserati GranTurismo, de ultieme luxe sportwagen van dit moment? Of toch de GranCabrio, de open versie van diezelfde GranTurismo? Zeker is dat deze cabriolet er minstens zo fantastisch uitziet, zowel open als dicht. Hij heeft een typisch Italiaanse allure en levert topprestaties die hun oorsprong vinden in de racerij. De compacte ongeblazen 4,7 liter V8-motor, die maar liefst 460 PK levert bij een koppel van 520Nm, zorgt voor een machtig motorgeluid. Als wij zelf een GranCabrio hadden, zouden we het liefst de hele dag met open dak door tunnels rijden.

Een van de eyecatchers in het luxe interieur van de GranCabrio is het fraai ontworpen dashboard met de iconische V-vorm. Een praktische feature is de achterruit met verwarming. Die zorgt ervoor dat het ook bij slecht weer heerlijk rijden is met deze convertible. En voor uw veiligheid heeft Maserati de GranCabrio voorzien van het Maserati Stability Program (MSP), voor maximale controle en grip onder alle omstandigheden. Intussen kunnen wij nog steeds niet kiezen. Vindt u het ook lastig? Kom dan zelf de vergelijking maken in onze showroom.

Maserati_GranCabrio_Ext1
Maserati_GranCabrio_Ext2
Maserati_GranCabrio_Ext3
Maserati_GranCabrio_Ext4
Maserati_GranCabrio_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 242.154,-

Motoren

Configureer uw GranCabrio

De button hieronder verwijst u naar de website van Maserati. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw GranCabrio zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Maserati GranCabrio Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte Maserati GranCabrio samengesteld? Neem contact op met Jan van der Jeugd voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.