Trident's brand new convertible

The open-air Maserati GranCabrio

Een ongeëvenaarde outdoor ervaring

3.0-liter V6 Nettuno Twin Turbo met 550 pk

Unieke geluidsbeleving dankzij Sonos Faber 3D

Live life to

the fullest

In the end we only regret the chances we didn’t take… rijden in een elegante cabrio met de performance van een absolute supercar staat bovenaan de ‘bucket list’ van veel autoliefhebbers. De nieuwe Maserati GranCabrio Trofeo is een regelrechte uitnodiging om alles uit het leven te halen. Voorzien van stijlvol en ambachtelijk Italiaans interieur, de meest geavanceerde cockpit-technologie en vier volwaardige zitplekken, is de GranCabrio jouw groepsticket naar landschappen die je alleen uit de allermooiste filmscènes kent.

Download wallpaper
Engine

A multi-sensoral

delight

De zescilinder 3000 cc Nettuno twin-turbo motor van de Maserati GranCabrio is identiek aan die van de GranTurismo; gebaseerd op Maserati Twin Combustion (MTC)-technologie en voorzien van de gepatenteerde voorkamer-verbrandingstechnologie afgeleid van Formule 1-motoren. Met een ‘bescheiden’ 550 pk beschikt de GranCabrio over een uiterst verfijnde en intelligente motor die in staat is om een fijne balans te vinden tussen prestaties en verbruik.

Hoor het geluid
Maximale pk's

550 pk

Maximale koppel

650 Nm

Maximale snelheid

316 km/u

Sterkste motor

V6 Nettuno twin-turbo

Technics

Uncompromised

driving experience

De geavanceerde elektronische architectuur van Maserati staat ook in de GranCabrio centraal, met de Vehicle Domain Control Module (VDCM) als onvervalste ‘dirigent’. Het rijsysteem, gebaseerd op de decennialange kennis van Maserati op het gebied van voertuigdynamica, biedt 360° controle over de auto door informatie te integreren en te verwerken op alle hoofdsystemen van het voertuig, met als resultaat niets minder dan de beste rijervaring onder alle omstandigheden.

Ophanging

Onafhankelijk (dubbel driehoekig)

Drooggewicht

1895 kilogram

Systeem

Vehicle Domain Control Module (VDCM)

Maserati staat bekend om zijn Skyhook ophanging

Interior

A perfect mix of

tech and luxury

Het interieur van de nieuwe Maserati GranCabrio is een haarfijne mix tussen Italiaanse luxe en hoogwaardige technologie. Hoogtepunten zijn o.a. de dubbele, ergonomisch gepositioneerde touchscreens (12,3 en 8,8 inch), een volledig digitaal dashboard en natuurlijk de klassieke Maserati klok. Nog altijd met afstand de best ontworpen digitale klok in een hedendaagse supercar.

Iconic signature

sound

Geluid is een centraal thema in de GranCabrio. Naast het iconische geluid van de Maserati motor, is er binnen het meeslepende Sonus faber 3D-geluidssysteem. Ontworpen door de absolute nummer 1 in Italie, biedt de GranCabrio (met Premium systeem) 16 luidsprekers (2D en 3D) met krachtige versterking tot 1060 watt.

Cassa-Sonus-Faber image-text-2

What to expect when choosing Maserati

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

CONTACT

+31 (0) 30 221 21 21

info@louwmanexclusive.nl