Maserati MC20

Pushing the boundaries of time

The first of its kind Maserati MC20

3.0-liter V6 met 630 pk

Carbon Fiber Monocoque

4 Bespoke rijmodi

Maserati MC20

The new

super sports car

De Maserati MC20 (Maserati Corse 2020) luidt een nieuw tijdperk in. Als geen ander weet deze auto prestaties, sportiviteit en luxe te combineren tot één geheel. De nieuwe supersportauto heeft een ongelofelijke aerodynamische efficiëntie en een sportief rijgevoel waar je kippenvel van krijgt. De compleet nieuwe Nettuno-motor levert een acceleratie van 0-100 km/u binnen 2,9 seconden. De MC20 is een extreem lichte auto van minder dan 1.500 kilogram. Gecombineerd met het vermogen, maakt dit dat de MC20 de beste uit zijn klasse is wat betreft gewicht/vermogen. De MC20 is dé auto waar Maserati zich mee laat horen.

Download wallpaper
Maserati MC20
Maserati MC20
Maserati MC20
Maserati MC20
Maserati MC20
Maserati MC20
De MC20 is voorzien van een compleet nieuwe motor; de Nettuno.
Engine

The beating heart

of the MC20

De MC20 is voorzien van een compleet nieuwe motor; de Nettuno. Deze motor wordt beschermd door internationale patenten en is gebouwd door een team van hooggekwalificeerde technici en ingenieurs. De techniek is afgeleid van de Formule 1- techniek. De 3.0-liter 6-cilinder twin-turbo heeft een V90°-architectuur en is voorzien van een dry-sumpsysteem. De motor levert een vermogen van 630 pk bij 7.500 tpm en 730 Nm koppel vanaf 3.000 tpm met een specifiek vermogen van 210 pk/liter.

Hoor het geluid
De MC20 is voorzien van een compleet nieuwe motor; de Nettuno.
0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

325 km/u

Power

630 pk

Motor

3.0-liter V6 (Nettuno)

Technics

Lightning-fast

feather-light

Voor het eerst bezit een Maserati een carbon fiber monocoque. Door de lichte carrosserie van de MC20 zorgt dit voor een perfecte verhouding tussen vermogen en gewicht. Het resultaat is een adembenemende acceleratie en topsnelheid. De monocoque is ontworpen voor de drie types van de MC20 die de komende jaren zullen verschijnen; de coupé, de convertible en de toekomstige elektrische versie. De focus van de monocoque bij de coupé ligt op een laag gewicht en prestaties.

Gewicht

1.500 kilogram

Monocoque

~100 kilogram

Materiaal

Carbon Fiber

Het Italiaanse merk heeft gekozen voor het fijnste leer, Alcantara en carbon fiber.

Interior

Luxurious

by design

Efficiëntie was een sleutelwoord bij de ontwikkeling van de MC20, maar in het interieur is dit subliem gecombineerd met luxe en exclusiviteit. Het Italiaanse merk heeft gekozen voor het fijnste leer, Alcantara en carbon fiber.

Enhance your

driving experience

Als chauffeur leidt niets je af van de ultieme sportieve beleving. Maserati maakt namelijk gebruik van een ‘Essentials-only interieur’. Elk onderdeel dat je ziet heeft een praktisch doel. Geïnspireerd door luxe horloges, is de mechanische rijmodi-schakelaar centraal gepositioneerd.

Interior-1 (1) Interior-2 (1)

What to expect when choosing Maserati?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

De Maserati MC20 vind je bij Louwman Exclusive De Maserati MC20 vind je bij Louwman Exclusive
Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl