Maserati Grecale GT

Not your ordinary SUV

The Everyday Exceptional Maserati Grecale

De perfecte balans tussen elegantie en performance

In V6, mild-hybride én 100% elektrisch

Van 0-100 km/h in slechts 3,8 seconden

A tribute to the

new Maserati DNA

De veelzijdige Maserati Grecale is een nieuw meesterwerk van het Maserati Innovation Lab in Modena en omarmt in alles het nieuwe DNA van Maserati. Een perfecte balans tussen Italiaanse elegantie, frisse innovatie en ongekende performance, maar bovenal een garantie op ultiem comfort en compromisloos rijplezier. Gemaakt voor pioniers die houden van de comfortabele wegligging van een SUV, maar alleen op zoek zijn naar het allerbeste in zijn soort. Ontdek de mild-hybride Grecale GT en Modena én de krachtige 530 pk sterke V6 Trofeo nu bij Louwman Exclusive. Of kijk vast vooruit naar de Grecale Folgore, de eerste volledig elektrische Maserati.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Grecale

De Maserati Grecale is het summum van veelzijdigheid. Comfortabel en ruim voor dagelijks gebruik, maar eveneens appellerend aan het pure Maserati-gevoel van power en luxe. Of je nu kiest voor de GT, de Modena (beide aangedreven door een mild-hybride viercilindermotor) of de krachtige Trofeo, die is uitgerust met een high-performance V6-benzinemotor op basis van de Nettuno-motor uit de MC20.

Hoor het geluid
Maximale pk's

530 pk

Maximale koppel

620 Nm

Maximale snelheid

285 km/u

Sterkste motor

V6

Technics

Extraordinary

innovative

Vraag Maserati om compromisloos rijplezier te definiëren en ze wijzen overtuigend naar de nieuwe Grecale. Ontspannen cruisetochten worden afgewisseld met hartslagversnellende rijsensaties. Niet in de laatste plaats door het nieuwe, 100% Maserati Vehicle Dynamic Control Module (VDCM) systeem en de verschillende DRIVE MODES: COMFORT, GT, SPORT, CORSA (alleen Trofeo) en OFF-ROAD. Daarbij dragen de geavanceerde koolstofvezel cardanasaandrijving en het royale gebruik van lichtgewicht materialen als aluminium bij aan ongeëvenaarde rijervaring.

Ophanging

Active/Air Suspension

Drooggewicht

1870 kilogram

Systeem

Vehicle Dynamic Control Module

Maserati staat bekend om zijn Skyhook ophanging

Meet the Grecale

GT-zijaanzicht
Modena-zijaanzicht
Trofeo-zijaanzicht

Interior

Advanced digital

guidance

De Maserati Grecale transformeert het iconische analoge Maserati-klokje in een geavanceerde digitale driver-assistent mét stembediening. Het strak afgewerkte interieur is volledig aanraakgevoelig, terwijl het centrale bedieningscentrum zich in het grote 12,3 inch display (het grootste dat ooit in een Maserati werd gemonteerd) bevindt.

Unparalleled

sound experience

Of je nu graag naar klassieke of naar moderne elektronische muziek luistert, met het oer-Italiaanse Sonus Faber 3D-geluidssysteem (uitgerust met 14 en uitbreidbaar naar 21 luidsprekers), wordt iedere rit een adembenemende audio-ervaring.

Maserati Grecale interior 1 11_Maserati Grecale Trofeo_sedili posteriori_1

What to expect when choosing Maserati

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste Maserati’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van Maserati in Nederland volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw Maserati.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl