scroll voor meer

Like nothing
else
on earth

Rolls-Royce

Onbetwiste luxe en perfectie

Rolls-Royce… We zouden u er alles over kunnen vertellen, maar laten we eerlijk zijn: de naam zegt alles al. Oprichters Charles Stewart Rolls en Frederick Henry Royce hadden in 1906 maar één doel: de beste auto’s ter wereld bouwen. Dat was geen holle kreet, want Rolls-Royces hebben vanaf het begin bekend gestaan om hun fantastische engineering en perfecte afwerking. Dat is vandaag de dag niet anders. Zelfs bij Louwman Exclusive staan we elke keer weer te kijken van zoveel aandacht voor techniek en detail.

Een Rolls-Royce is veel meer dan een auto. Het is een superkrachtige en exclusieve salon op wielen. En elke salon is anders, want als er één merk is dat maatwerk levert, is het Rolls-Royce wel. Wilt u zeker weten dat úw unieke Rolls-Royce bij onderhoud en reparaties in goede handen is? Reken dan op ons. Onze experts werken volgens de richtlijnen en standaarden van Rolls-Royce, gebruiken alleen originele Rolls-Royce-onderdelen en hebben direct toegang tot de knowhow van de fabriek. Kwaliteit gegarandeerd dus.

Rolls-Royce_Banner1
banner_heritage_rollsroyce Lees meer over de oorsprong

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.