LEF Verzekeringen voor exclusieve auto’s

Louwman Exclusive biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met onze partners die u een autoverzekeringen op maat kunnen aanbieden. Zij hebben uitstekende mogelijkheden op het gebied van het verzekeren van exclusieve auto’s en autocollecties. Voor een persoonlijke offerte vraagt u een van onze verkoopadviseurs naar de gegevens van onze partners.

Premium verzekeringen voor exclusieve auto’s, oldtimers en collecties

Wij bieden u precies de verzekeringsvorm, die specifiek voor uw persoonlijke omstandigheden het meest geschikt is. Enkele voordelen die onze partners u kunnen bieden:

  • Vaste premies, dus geen premieverhoging na schade.
  • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling van 36 maanden bij totaalverlies.
  • Bijzonder concurrerende tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars.
  • Bij meer dan drie verzekerde auto’s gelden er speciale kortingen.
  • Maatwerkconstructies bij collecties.

Hiervoor werken wij samen met meerdere gespecialiseerde verzekeringspartners. Zij werken met toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, zoals XL Catlin, Turien & Co, Europeesche en Hiscox.

Persoonlijke offerte of zelf uw verzekeringspremie berekenen?

Wilt u meer weten of verder praten over de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.