Hans Fonke van Louwman Exclusive toegetreden tot select gezelschap Lamborghini Master Service Advisors

3 December 2021
#Lamborghini #Lamborghini #Master Service Adivsor

Hans Fonke van Louwman Exclusive in Utrecht is door Lamborghini benoemd tot Master Service Advisor. Fonke kreeg de titel nadat hij een intensief trainings- en certificeringsprogramma afrondde. In Europa zijn er slechts vier serviceadviseurs met deze Lamborghini-titel, waarvan Fonke er een is. 

Om toe te treden tot het kleine gezelschap van door Lamborghini gecertificeerde Master Service Technicians volgde Fonke diverse trainingen en cursussen van de Lamborghini Training Academy. Een uitgebreid assessment, waarin niet alleen de technische kennis van Fonke getoetst werd, maar vooral ook processen op het gebied van aftersales, kwaliteit, planning en gebruik van data centraal stonden, maakte deel uit van de certificering. 

Loyaliteit

Hans Fonke is trots op zijn titel: “Service en advies van het hoogste niveau was al vanzelfsprekend bij Louwman Exclusive, maar met deze benoeming zetten we een extra stap. Lamborghini maakt waanzinnige auto’s en ik ben buitengewoon trots om voor dit prachtige merk te mogen werken. Het hele team in Utrecht streeft ernaar de Lamborghini-eigenaar optimaal te bedienen, en dat we dit goed doen blijkt wel uit de enorme loyaliteit van onze klanten. Meer dan 200 Lamborghini-rijders  vertrouwen hun auto aan ons toe. Dat gaat van de klassieke 400 GT en de iconische Countach, via de machtige Aventador SVJ naar de nieuwste Urus.”

Juiste adres

Voor Louwman Exclusive, onderdeel van het officiële Lamborghini servicenetwerk, is de benoeming van Fonke een bevestiging van de toch al hooggewaardeerde service die het bedrijf haar klanten biedt. Twee jaar geleden werd technicus Stephan Smits al door Lamborghini benoemd tot Master Technician, een titel die is weggelegd voor de allerbeste en meest ervaren Lamborghini-technici ter wereld. Het maakt dat alle Lamborghini-eigenaren, of het nu gaat om onderhoud, reparatie of personalisatie van hun auto met accessoires en andere Lamborghini-producten, Louwman Exclusive in Utrecht is het juiste loket. 

 

Hans Fonke

Hans Fonke

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexclusive.nl

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.