Lexus voor vierde keer op rij betrouwbaarste merk in Auto Trader New Car Awards

17 August 2023
#Lexus #10 jaar garantie #Betrouwbaarste merk

Lexus is voor de vierde maal uitgeroepen tot het betrouwbaarste automerk in de Auto Trader New Car Awards. De uitslag van dit onderzoek werd bepaald door praktijkervaringen en meningen van meer dan 220.000 Britse autobezitters die reageerden op het jaarlijkse onderzoek van Auto Trader – een van de grootste online verkoopwebsites voor nieuwe en gebruikte auto’s in het Verenigd Koninkrijk.

Erin Baker, Editorial Director van Auto Trader, zegt: “Kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort waren drie kenmerken die uit ons onderzoek naar voren kwamen. Zoals een eigenaar zei: ‘Ik wou dat ik jaren geleden een Lexus had gekocht, het is de beste auto waarin ik heb gereden en ik zou nooit meer terug willen naar een ander model’.”

Betrouwbaarheid heeft topprioriteit

Chris Hayes, directeur van Lexus in het Verenigd Koninkrijk, zegt: “In een snel veranderende en zeer competitieve markt heeft betrouwbaarheid nog steeds topprioriteit voor klanten. Het is een kwaliteit die altijd kenmerkend is geweest voor Lexus. En dat blijft ook zo, ook nu wij onze nieuwe generatie geëlektrificeerde modellen leveren. Dat we deze onderscheiding voor de vierde keer in ontvangst mogen nemen, weerspiegelt de blijvende kracht van onze reputatie bij klanten die vertrouwen hebben in onze auto’s en diensten.”

10 jaar garantie op elke Lexus

De beproefde betrouwbaarheid van Lexus wordt ondersteund door het ongeëvenaarde garantieprogramma. Elk model wordt standaard geleverd inclusief 10 jaar/200.000 km garantie. De garantie is bovendien overdraagbaar naar een volgende eigenaar.

Bram Hommel

Bram Hommel

Sales Advisor

+31 (0)6 15 69 46 63

bram.hommel@louwman.nl