Morgan onthult nieuwe driewielige auto op 24 februari

26 January 2022
#Morgan #Driewieler #morgan

De Morgan Motor Company kondigt vandaag aan dat het geheel nieuwe, driewielige model zal worden gepresenteerd op 24 februari aanstaande. De nieuwe auto is de eerste Morgan sinds de lancering van de Aero-range, ruim twee decennia geleden, met een nieuwe ontwerptaal en productethos.

De meeste details, zoals de naam, blijven nog even geheim tot de wereldwijde onthulling op 24 februari. Wel heeft Morgan bevestigd dat het nieuwe model wordt voorzien van een driecilinder Ford-motor, waarmee de traditie van het gebruik van Ford-krachtbronnen wordt voortgezet.

Opties

Bovendien zal het Morgan’s meest uitgebreid te personaliseren auto ooit zijn. Bij de introductie toont Morgan direct meerdere stijlen van het model, door middel van een selectie van diverse veelzijdige opties. Het geeft inzicht in de verschillende persoonlijkheden van de auto waarop het ontwerp is gebaseerd. Van krachtige, individuele en excentrieke kleuren, tot doelmatig voor het avontuur ontwikkeld, geïnspireerd op racewagens van halverwege de vorige eeuw.

Legende

Steve Morris, voorzitter en CEO van Morgan Motor Company, licht toe: “Het volgende hoofdstuk van Morgan’s roemruchte geschiedenis op drie wielen begint op 24 februari. We staan te popelen om dat aan de wereld te laten zien. Het geheel nieuwe model zet de 113-jarige legende van driewielige Morgan’s voort en is, zoals dat altijd is geweest, geheel anders dan elke andere auto.”

Oog voor detail

Ook Jonathan Wells, hoofdontwerper van Morgan Motor Company, kan niet wachten: “De energie en de verbeeldingskracht die de ontwerp- en ontwikkelingsteams hebben laten zien tijdens het creëren van het nieuwe driewielige model is onvoorstelbaar. Ik twijfel er niet aan dat dit direct zichtbaar is door het grote aantal opties, de kwaliteit, de prestaties en de aandacht voor detail.”

Meer informatie over het nieuwe model vraagt u op bij Brand Manager Wouter Dekker.

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken we cookies.