Nieuwe McLaren Artura: opwindende prestaties, duurzame innovaties en zorgeloze zekerheid

9 March 2021
#McLaren #Artura #McLaren

Opwindende nieuwe hybride McLaren Artura met standaard vijf jaar volledige garantie, zes jaar garantie op het hybride accupakket, tien jaar carrosseriegarantie en drie jaar onderhoud*

De McLaren Artura is veel meer dan alleen een opwindende en innovatieve supersportauto. Ook op het gebied van garantievoorwaarden en onderhoud weet de volledig nieuwe High-Performance Hybrid zich positief te onderscheiden, blijkt uit nieuwe informatie van McLaren. Daarmee belooft het bezit van de McLaren Artura net zo’n bijzondere ervaring te worden als de rijbeleving.

Vorige maand onthulde McLaren, de fabrikant van baanbrekende luxueuze supersportauto’s, de eerste in serie geproduceerde High-Performance Hybrid. De Artura is het resultaat van meer dan een halve eeuw ervaring van het merk met autosport en straatauto’s en stelt nieuwe normen op het gebied van prestaties en efficiency. Ook als het gaat om garantie en onderhoud is het model in elk opzicht toonaangevend.

“De nieuwe McLaren Artura is ontworpen en ontwikkeld als een breed getalenteerde supersportauto alleen op stroom, emissievrij, in stadsverkeer, tijdens weekendtrips en favoriete ritten op de weg en ook tijdens trackday-sessies. Naast het stellen van nieuwe normen in de supercar-klasse voor prestaties en efficiëntie, biedt de Artura een garantie- en servicepakket van wereldklasse waardoor onze klanten gemoedsrust krijgen terwijl ze ten volle genieten van hun nieuwe high-performance hybride supercar.”
Jamie Corstorphine, directeur productstrategie, McLaren Automotive

De nieuwe McLaren Artura is ontworpen en ontwikkeld als een breed getalenteerde supersportauto alleen op stroom, emissievrij, in stadsverkeer, tijdens weekendtrips en favoriete ritten op de weg en ook tijdens trackday-sessies.

Jamie Corstorphine, directeur productstrategie, McLaren Automotive

Aanvullend profiteren eigenaren van de Artura van het drie jaar gratis service plan1. Bij dit plan, dat ook in Nederland standaard is, zijn alle reguliere werkzaamheden inbegrepen die deel uitmaken van het onderhoudsinterval van 12 maanden of 15.000 km, zoals een olie- en oliefilterwissel, nieuwe luchtfilters voor de verbrandingsmotor en e-motor, remvloeistof en een uitgebreide veiligheidsinspectie. De enige bijkomende kosten voor de klant zijn slijtagedelen zoals banden en remmen en reguliere gebruikskosten waaronder brandstof. Overigens levert de geoptimaliseerde aandrijflijn van de McLaren Artura hierbij tastbare voordelen op, met dank aan de krachtige en efficiënte hybridetechniek en een gunstige CO2-uitstoot van 129 g/km**. De garantie, het onderhoudspakket en de pechhulp zijn allemaal overdraagbaar, waarmee de toekomstige status als McLaren Qualified auto is gegarandeerd.

De prijzen van de nieuwe Artura starten bij € 235.500,-. Naast de standaard uitvoering van het model, zijn er nog drie uitrustingsniveaus beschikbaar met elk een geheel eigen karakter. Performance staat voor functionele sportiviteit, TechLux legt de nadruk op techniek en luxe, terwijl Vision een meer avontuurlijke aankleding belichaamt. Alle uitvoeringen bieden van een zeer uitgebreide standaarduitrusting, inclusief het kosteloos beschikbare Practicality Pack* met Vehicle Lift, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels met ‘Dip in Reverse’ functionaliteit, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, Homelink® en soft-close portieren. ​ Bovendien worden Apple CarPlay TM en Android AutoTM standaard ondersteund door mobiele telefoonintegratie in zowel het instrumentenpaneel als het centrale display.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl