Een droomauto onder alle omstandigheden

Auto op maat

Onbeperkte vrijheid met een functie- of mobiliteitsbeperking? Door de kennis binnen de Louwman Group is het hebben van jouw droomauto ook dan binnen handbereik. Met diverse oplossingen kan je blijven genieten van een van onze auto’s. Want auto’s kunnen worden aangepast naar diverse wensen en worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, waar de mogelijkheden dit toelaten. Dit geldt voor zowel jou, jouw partner of kind.

Adjusting your car

Indien je elementen in jouw auto wil aanpassen, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing. Dit geldt voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s. Een voorbeeld is het aanpassen van het gas- en rempedaal, als je in jouw mobiliteit wordt beperkt. Zo kan er bijvoorbeeld een extra gaspedaal worden ingebouwd, die je ook weer kunt inklappen. Zo kunnen mensen mét en zonder mobiliteitsbeperking in de auto rijden.

Ook zijn er diverse oplossingen aanwezig voor bijvoorbeeld de stoelen. Zo kan de originele stoel worden aangepast, maar kan er ook een aangepaste stoel worden gemonteerd. Deze stoel wordt dan samen met jou bekeken en aangemeten om tot een juiste en ergonomische oplossing te komen. Onze Service Advisors staan klaar met informatie.

More information

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een auto op maat? Onze Service Advisors beantwoorden alle vragen en bespreken de mogelijkheden.

Sander van Druten

Sander van Druten

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexcusive.nl

Robin Vriesenga

Robin Vriesenga

Service Advisor

+31 (0)30 221 21 21

werkplaats@louwmanexclusive.nl