Living your dream without commitment

Rent your dream car

Grote kans dat er al een tijdje een droomauto op jouw wensenlijst staat. Maar wellicht is het er nog niet van gekomen om deze aan te schaffen. Of ben je op zoek naar een auto voor een trouwerij of een videoclip. Bij ons is het niet mogelijk om een auto te huren, maar bij onze partner Buena Vida Autoverhuur wel. Hier vind je diverse supercars. Van McLaren tot Lamborghini, van Morgan tot Rolls-Royce; voor ieder wat wils!

Autoverhuur_Louwman_Exclusive_Service_Intro2

Trouwauto

Ga je trouwen en wil je een unieke auto huren? Buena Vida Autoverhuur heeft een uiteenlopend aanbod, van sportieve McLaren’s of Lamborghini’s tot een stoere Morgan of stijlvolle Rolls-Royce. De auto’s worden zowel in Nederland als in België verhuurd en de auto kan worden gebracht en gehaald. Zelfs een privéchauffeur behoort tot de mogelijkheden. Onze tip? Buena Vida heeft nu ook een McLaren 600LT Spider in het assortiment. Een witte supercar waarbij het dak open kan, een betere entree kunnen wij ons niet voorstellen!

Videoclips

Buena Vida Autoverhuur biedt de mogelijkheid om ook een supercar te huren voor het opnemen van een videoclip. Tegen een vast tarief brengt een professional de auto ter plaatse en zet de auto in de juiste posities.

More information

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een supercar? Op de website van partner Buena Vida Autoverhuur vind je alle informatie en antwoorden op jouw vragen.