Wat de Lamborghini Huracan Performante zo uniek maakt

31 August 2022
#Lamborghini #Huracan Performante

In deze video vertelt commercieel service manager; Jim van den Berg over wat de Lamborghini Huracan Performante zo uniek maakt.

Benieuwd naar alle accessoires en mogelijkheden voor uw Lamborghini Huracan? Bekijk dan de accessoires uit de video hieronder of neem contact op. 

Meer weten over de Lamborghini Huracan Performante uit de video? Klik hier.

Exhaust upgrade

Titanium Exhaust

De reeks Accessori Originali is verder uitgebreid met een compleet nieuwe uitlaat, ontwikkeld door Lamborghini en Akrapovič. Dit uitlaatsysteem is gemaakt van licht titanium van hoge kwaliteit en ziet er net zo goed uit als het klinkt en presteert, terwijl het tegelijkertijd het onmiskenbare Huracán-design complementeert.

Mirror upgrade

Carbon Fiber Mirrors

Personaliseer uw Huracan met de originele Carbon Fiber rearview mirrors van Lamborghini. Deze spiegels geven uw Lamborghini een sportiever uiterlijk, met als bijkomend voordeel lichtheid en duurzaamheid. De spiegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende exclusieve afwerkingen: glanzend en mat.

Seats upgrade

Bi-Shell Sport Seats

Ontwikkeld om de beste combinatie te bieden tussen een extreem sportieve look, opmerkelijk comfort en betere prestaties. De Bi-Shell stoel staat garant voor comfort met 6-voudige verstelmogelijkheden, een lichtgewicht ontwerp dat 14 kg bespaart in vergelijking met de comfortstoelen en een luxueuze stijl. Dit product is beschikbaar voor montage achteraf op alle EVO-, Performante-, LP-610- en LP-580-modellen.

Exterior upgrade

Doorlights

De originele LED-deurverlichting van Lamborghini zorgt voor dat extra detail dat niet onopgemerkt blijft. De LED-deurverlichting is zowel verkrijgbaar met de belettering van Automobili Lamborghini of door het welbekende schild dat ’s werelds meest exclusieve auto’s altijd heeft gesierd. De keuze is aan u.

Wheels upgrade

Center Lock Conversion

Welbekend uit de racerij, gesmeed uit lichtgewicht, slijtvaste aluminium legering speciaal geselecteerd door Automobili Lamborghini. De originele Lamborghini Center Locks geven uw Huracan een onmiskenbaar sportieve en unieke look. Deze conversion kit is compatibel met de standaard banden.