scroll voor meer

De Tomaso P72

A Modern Day Time Machine

Als we u uitleggen dat de De Tomaso P72 een eerbetoon is aan de P70 uit 1964 en u weet dan direct welk prototype we dan bedoelen, dan bent u een échte liefhebber. 55 jaar geleden werkten drie grootheden uit de sportwagenwereld samen om iets moois te creëren. Alejandro de Tomaso riep de hulp in van Carrol Shelby en Peter Brock om een auto te ontwerpen die de beste raceauto’s van de wereld zou kunnen verslaan. De doelstelling voor de P72 in 2019 is al even ambitieus. Dit model wordt door de ontwerpers van Wyn Design een ‘Modern Day Time Machine’ genoemd. Reist u mee naar de toekomst?

Het oppervlak van de P72 vloeit continu. De feilloze lijnen zijn stoer en stijlvol tegelijk, waardoor de kracht van dit monster op vier wielen nog meer benadrukt wordt. De opvallende wielkasten, lage neus en het karakteristieke glasdesign zorgt voor de perfecte proporties. Tijdloos dankzij onmiskenbaar oog voor detail. Om over de prestaties nog maar te zwijgen. Die moet u gewoon ervaren.

We heten niet voor niets Louwman Exclusive. Veel exclusiever dan de De Tomaso P72 wordt het namelijk niet. Er komen slechts 72 op de markt wereldwijd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.