scroll voor meer

Maserati Ghibli

Ongekende power, verpakt in pure elegantie

Maserati Ghibli. Zeg het hardop en iedere liefhebber luistert. Logisch dat wij er trots op zijn dat we u zo’n icoon mogen aanbieden. De allereerste, ontworpen door de grote Giugaro, werd gepresenteerd in 1966. Het is een klassieker die nog steeds inspireert tot grote daden. Dat ziet u vanzelf als u in onze showroom de nieuwste modellen komt bekijken.

De Ghibli van nu is het summum van modern Italiaans autodesign. Een magische mix van luxe, techniek en performance. Wij vinden hem ideaal voor mensen die goed voor de dag willen komen, maar wel op een andere manier dan de meute. Saaie zakelijkheid zien we immers al genoeg op de weg. Met een Ghibli laat u zien wie u bent. Of u nu onderweg bent naar een congres of even lekker gaat uitblazen op de Autobahn. De nieuwste modellen zijn nog weer wat krachtiger dan de vorige lichting. De belijning is nog geraffineerder, de techniek nog geavanceerder. De nieuwe Maserati Ghibli is er in twee verleidelijke varianten. De GranLusso legt de focus op weldadig comfort. En voor de echte sportliefhebber is er de GranSport. Kunt u kiezen?

Maserati_Ghibli_Ext1
Maserati_Ghibli_Ext2
Maserati_Ghibli_Ext3
Maserati_Ghibli_Ext4
Maserati_Ghibli_Ext5
Net. catalogusprijs, incl BPM en BTW
€ 105.769,-

Motoren

Configureer uw Ghibli

De button hieronder verwijst u naar de website van Maserati. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Ghibli zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Maserati Ghibli Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte Maserati Ghibli samengesteld? Neem contact op met Jan van der Jeugd voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.