Scroll down

Scroll down

Maserati Ghibli

Ongekende power, verpakt in pure elegantie

Maserati Ghibli. Zeg het hardop en iedere liefhebber luistert. Logisch dat wij er trots op zijn dat we u zo’n icoon mogen aanbieden. De allereerste, ontworpen door de grote Giugaro, werd gepresenteerd in 1966. Het is een klassieker die nog steeds inspireert tot grote daden. Dat ziet u vanzelf als u in onze showroom de nieuwste modellen komt bekijken. De Ghibli van nu is het summum van modern Italiaans autodesign. Een magische mix van luxe, techniek en performance. Wij vinden hem ideaal voor mensen die goed voor de dag willen komen, maar wel op een andere manier dan de meute. Saaie zakelijkheid zien we immers al genoeg op de weg. Met een Ghibli laat u zien wie u bent. Of u nu onderweg bent naar een congres of even lekker gaat uitblazen op de Autobahn. De nieuwste modellen zijn nog weer wat krachtiger dan de vorige lichting. De belijning is nog geraffineerder, de techniek nog geavanceerder. De nieuwe Maserati Ghibli is er in twee verleidelijke varianten. De GranLusso legt de focus op weldadig comfort. En voor de echte sportliefhebber is er de GranSport. Kunt u kiezen?

Beschikbaar vanaf

€ 111.350
Inclusief BTW & BPM
€ 66.906 Tax free (BTW/BPM)

De Ghibli samenstellen?

Configureer de Ghibli naar eigen wens.
Configureer

Hear me roar like a lion!

Luister naar het prachtige geluid van de motor.
Roarr

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Het geluid is top, de prestaties zijn top en wat nog het belangrijkste is: de Ghibli is een auto waar je met een grote glimlach in- of uitstapt. Precies zoals het hoort bij een Maserati.

Autoblog

Terwijl Maserati’s kleinste ongeveer even groot is als een BMW 5 Serie en Audi A6. En die zijn goedkoper. Maar ze missen de magie van Maserati. De Ghibli betovert je.

AutoRAI
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief