Scroll down

Scroll down

McLaren 765LT

Radical. Relentless. Reborn

We weten al langer dat McLaren geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zo ook niet bij de nieuwe longtail. De opdracht? Maak een auto die de legende van de Longtails hoog houdt en net zo uniek is als zijn voorgangers. Het resultaat was de McLaren 765LT. Gebaseerd op de 720S, dus deze nieuwe supercar heeft een vliegende start. En op elk niveau maakt de 765LT de verwachtingen waar. De auto is stukken lichter en dynamischer gemaakt, waardoor er 25% meer downforce is dan bij de 720S. De nieuwste toevoeging in de McLaren-familie is ook nog eens de meest krachtige longtail ooit. Met 765 pk brengt u de auto van 0 naar 100 km/u in slechts 2,8 seconden. Zelf ervaren waarom wij zo enthousiast zijn? In onze showroom nemen wij u meer dan graag mee in het verhaal.

Beschikbaar vanaf

€ 412.000
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 765LT samenstellen?

Configureer de 765LT naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de 720S.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

This car communicates everything. With the power and performance of the Senna, but it has a little bit more of a playful character. Awesome!

Schmee150

This is a car that I’ve anticipated for so long; I’ve waited for the better part of a year to have a go in one of these because I think this could be the finest supercar we’ve seen possibly ever.

Autotrader
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief