Scroll down

Scroll down

McLaren Senna GTR

Een herboren icoon

De McLaren Senna is een ongeëvenaarde circuit machine, maar wel verfijnd voor op de openbare weg. En toen kwam McLaren ineens met de McLaren Senna GTR. Deze extreme versie is bevrijd van alle regels op het gebied van autosport en gaat tot het uiterste. De designers hebben een stap achteruit, hebben de Senna toen 'opgepompt en vervolgens losgelaten op het circuit. Simpel gezegd is de Senna GTR een beest. Deze auto zet het GTR-verhaal voort en is gemaakt om de snelste McLaren-rondetijden buiten de Formula 1™ te leveren. Want alleen statistieken waar men zijn wenkbrauwen voor opheft en harten extra beginnen te pompen, zijn het benoemen waard. Kijk bijvoorbeeld naar de verhouding tussen vermogen en gewicht. Dit komt uit op 694 pk per ton. En dan de downforce... De McLaren Senna GTR geeft je tot 1.000 kilogram aan downforce. Stelt u zich voor hoe dat zou voelen. Dit is gewoon de meest extreme, boeiende en rauwe circuitervaring.

Beschikbaar vanaf

TBA
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

It’s so mad, but so unbelievably awesome in every possible way. Look at this thing! Crazy things happen and there's not much crazier than going out for a drive in a McLaren Senna GTR on the street.

Shmee150

All these things makes you feel like you're in a race car, from the first time you take a seat in the car. And it makes you want to explore the limits more and more and more. The McLaren Senna GTR is momentous

Bruno Senna
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief