scroll voor meer

Maserati Pre-Owned

De ultieme sensatie een Maserati te bezitten, wordt misschien wel veroorzaakt door de wetenschap dat deze auto Italiaanse passie en design combineert met betrouwbaarheid. Laat dat laatste nou ook bijdragen aan de aantrekkelijkheid van een jong gebruikte Maserati. Hoe betrouwbaar? Concreet: alleen bij ons heeft u de zekerheid dat uw Certified Pre-Owned Maserati in perfecte staat is, met bijvoorbeeld tot 6 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Een Certified Pre-Owned Maserati is dus in niets te vergelijken met tweedehands.

Een jong gebruikte Maserati – met z’n opwindende prestaties en opzwepend motorgeluid – uw eigendom kunnen noemen… Dat is wel de meest verantwoorde manier om uw hoofd op hol te laten brengen. Een Maserati krijg bij ons namelijk pas een Certified Pre-Owned kwalificatie als alle risico’s zijn uitgesloten.

  • Een pre-owned Maserati wordt speciaal geselecteerd en goedgekeurd op basis van de staat en de voorgeschiedenis van de auto. Alleen de allerbeste modellen worden goedgekeurd.
  • Een grondige inspectie op 121 punten door een Maserati gecertificeerde monteur. Tot 6 jaar garantie zonder kilometerbeperking (vanaf de begindatum van de originele garantie).
  • Dekking door de CPO-garantie beperkt tot de fabriek.
  • 24 uurs bijstand onderweg.

“Een jong gebruikte Maserati – met z’n opwindende prestaties en opzwepend motorgeluid – uw eigendom kunnen noemen…”

Met een Certified Pre-Owned Maserati schaft u niet alleen een perfecte synthese van stijl en sportiviteit aan. U wordt ook automatisch lid van INVITED. Dit is ons exclusieve programma dat we samen met partners voor u samenstellen. Als INVITED-member profiteert u van speciale events, exclusieve aanbiedingen en ontvangt u het glossy INVITED-magazine. Daarnaast treedt u toe tot de Louwman Exclusive-familie, met onze technicians die hun enthousiasme voor Maserati graag met u delen.

 

Bekijk onze Maserati collectie

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.