Scroll down

Scroll down

Maserati GranTurismo

​​Gemaakt voor de mooiste ritten

Met de A6 1500 GT Pininfarina stond Maserati in 1947 aan de wieg van de GranTurismo-klasse, kortweg GT: luxe sportwagens, gemaakt voor lange afstanden dwars door Europa. Wij vinden het dan ook logisch dat juist Maserati in zijn huidige line-up nog steeds een GranTurismo heeft. En die doet zijn naam eer aan ook, met een typisch Italiaanse allure en topprestaties die hun oorsprong vinden in de racerij. Om nog maar te zwijgen van dat machtige geluid; daar krijgen we steeds weer kippenvel van. Met dank aan een compacte ongeblazen 4,7 liter V8-motor, die maar liefst 460 PK levert bij een koppel van 520Nm. Wat wij ook prachtig vinden aan de GranTurismo, is de ovale, diepliggende grille met de beroemde drietand in chroom. Het interieur is een wereld van luxe, met onder meer echt Poltrona Frau™ leer. En om ervoor te zorgen dat u al die heerlijke kilometers in alle veiligheid kunt maken, heeft Maserati de GranTurismo voorzien van het Maserati Stability Program (MSP), voor maximale controle en grip onder alle omstandigheden. Zien we u snel in onze showroom?

Beschikbaar vanaf

€ 214.900
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter V8 Twin-Turbocharged

De GranTurismo samenstellen?

Configureer de GranTurismo naar eigen wens.
Configureer

Hear me roar like a lion!

Luister naar het prachtige geluid van de motor.
Roarr

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Wat blijft is namelijk een waanzinnig fraaie sportauto waar je met z’n vieren in kunt. Hij juicht rijstijlen verschillend van beleefd cruisen tot onbeleefd scheuren van harte toe.

TopGear Magazine

Briljant. Absoluut briljant. MotherPIEP brilliant. Vanaf het diepe gerommel onderin tot de huil bovenin, altijd klinkt de V8 briljant.

Autoblog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief