scroll voor meer

McLaren 540C

Maakt ieder moment perfect

Als er ooit een pure sportwagen is geweest, is dit hem wel. Wij vinden de McLaren 540C één groot feest. Om te zien, maar vooral ook om in te rijden. De ontwerpers hebben alles uit de kast gehaald om u als bestuurder iets speciaals te laten beleven. De 540C is een lichte coupé met veel power, die het op de openbare weg net zo goed doet als op het circuit. En houd u vast: binnen 10,5 seconden gaat u van 0 naar 200 km/u. Daarmee geeft u heel wat auto’s in dezelfde klasse het nakijken.

De 540C stamt rechtstreeks uit de racerij. Dat zien we terug in het materiaal waarvan hij is gebouwd, net als de McLarens in de Formule 1: koolstofvezel. Het chassis is solide, heeft een hoge stijfheid en weegt nog geen 80 kilo. Voeg daarbij een krachtige V8-middenmotor en je hebt het recept voor een ongeëvenaarde verhouding tussen vermogen en gewicht. Naast ongeëvenaard, is de 540C ook praktisch. Het interieur is opvallend ergonomisch ontworpen, met genoeg berg- en bagageruimte voor een heerlijk weekendje weg. Eigenlijk moet u het gewoon met eigen ogen komen bekijken. Dus tot binnenkort in onze showroom.

McLaren_540C_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 215.950,-

Motoren

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 540C zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

McLaren 540C Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 540C samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.